28

Анонимен

преди 3 години

А прекратяването ще е унищожително за много хора

27

Fax from Kazan

преди 3 години

Шеф Манчев да мине предварително през тези, където искат помощи и твърдят, че има причина да не фалират.

26

Анонимен

преди 3 години

Да стават санитари в Пирогов бизнесмените.

25

Анонимен

преди 3 години

проблемът е недостигът на експертиза и незнанието на колегите как да направят качествени избори за микса от меркине могат една бланка да попълнят, бизнес щели да правят :)

24

Анонимен

преди 3 години

Оф, тоя па долу морал ще чете. А онези в парламента какво правявят? Там няма пликчета, а? Само офшорки и обществени поръчки.

23

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се.Да не се подкрепя ,, заетостта,,Само чиста печалба.Тая е прекарала мозъчна форма на covid.Понеже плащат на хората ,,в пликче,, и не отчитат данъци, сега не могат да ползват законни мерки.

22

до 3

преди 3 години

Пълни глупости говориш. Има много хора, собственици на малки бизнеси, с по 1-2-3 магазина, които се блъскат денонощно и хвърлят нерви за всевъзможни глупости, с които държавата утежнява всеки един бизнес. Защо не приемете факта, че в България живеят и свестни хора?! Никой не си намира парите на пътя. Но с вируса пропагандата е жестока. Ето сега заради бездействието на държавата спрямо здравния сектор и липсата на кадри - страда и населението и бизнесът. Това е вирус като вирус.

21

Анонимен

преди 3 години

Ами това е целта на сатанисткия елит, да направят роби и просяци хората които сега са независими от банкстерите. Колкото повече продължават тези локдауни, толкова по-богати стават мастърите, и толкова по-бедни - робите. Това ще продължи докато ни изцедят съвсем, че да сме навити да се чипираме. Ще ни предложат вечна месечна издръжка от рода на 1500 лв, но само ако се регистрираме и получим ID. То ще е номера на чипа, и цялото ни инфо ще е в него. Без него ще си никой в системата.

20

Анонимен

преди 3 години

Е що така ...недоволни !! А тия милиарди за кой са ?а за богопомазаните хорица )

19

SS

преди 3 години

Трябва да се преборим с вируса.На всяка цена.Но на много това не им е изгодно.Губят стандарт на живот.За тях е без значение колко ще са заразените и колко ще умрат.А локдауна им бърка в джоба.ЗАЩОТО Е МНОГО ЛОШО ДА ПАДНЕШ ОТ ВИСОКО! МНОГО Е ЛОШО ОТ ЛИМУЗИНА ДА ЧАКАШ АВТОБУСА. ЕТО ЗА ТОВА РЕВАТ.

18

Ямболски цървул

преди 3 години

До САРС Ков2Те това им е целта.Да ни направят бетер от ***.Визирам в световен план.Не само тук.

17

SS

преди 3 години

М-рете бе! Като карате луксозни коли,никой не ви пита откъде пари.Като купувахте на любовниците апартаменти пак.Като си пращахте разглезините и *** синчета и щерки уж да учат по чужбина за сметка на жалките заплати на тия които ви работеха можеше.Сега вой до небето.Ще фалираме.Фалирайте еб.. съм ви майката.

16

SS

преди 3 години

*** бе! Като карате луксозни коли,никой не ви пита откъде пари.Като купувахте на любовниците апартаменти пак.Като си пращахте разглезините и *** синчета и щерки уж да учат по чужбина за сметка на жалките заплати на тия които ви работеха можеше.Сега вой до небето.Ще фалираме.Фалирайте еб.. съм ви майката.

15

SarsCov2

преди 3 години

В голямата част от малкия бизнес, работят собствениците, който имат достатъчно голям разход към всевъзможни държавни институции, след разплащането им, остава 1 заплата. След фалита им отиват на пазара на труда, той става голям, конкуренцията нараства, безработицата също, а от там и заплатите падат. Така, че всичко е свързано, и няма нужда да се плюе по тези хора. Дори и малкия бизнес в България не е лесна работа. Проблемът е че ще ни върнат доста назад, като общество.

14

Анонимен

преди 3 години

Здравето на хората ли е по важно, или печалбата на "бизнеса"?

13

Анонимен

преди 3 години

нови хиляди безработни ...фашисти...

12

Европеец

преди 3 години

Те тези бизнеси така или иначе са мъртви заради пандемията. Не стопляте ли? Трябва да се разкара вируса, а не да се покриват данни. Завирането на главата в Хасфалта не върши работа дългосрочно в тази ситуация.

11

ГосТ

преди 3 години

Както се разбра по кривата за средната смъртност в цялата страна (забележете), случаите са много повече :(

10

200 трупа на ден

преди 3 години

Бе овцоооооо не 20 а 200 недоклаткоооооо

9

Анонимен

преди 3 години

Моля ви престанете да използвате тази дума Локдаун. В момента има едни ограничителни мерки, които да много по-либерални от доста страни. Може би именно и заради лекотата на мерките стигнахме първо място по смъртност в Европа.