9

Анонимен

преди 3 години

Замислете се в коя държава основните "важни" новини през зимата са за това точно колко снегорини чистят еди кой си град. Егати смешното подобие на държава.

8

4epa

преди 3 години

ПЕТ САНТИМЕТРА СНЯГ - И БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ !!!!!!!! ПАРИТЕ ЗА ПО4ИСТВАНЕ СА ГИ ВЗЕЛИ БСП И ДПС - ОБРА4И ПРЕДИ СНЕГЪТ ДА Е ПАДНАЛ!!!!!!!! А ЗА ТЕЗИ КОИТО РЕАЛНО 4ИСТЯТ - ЕДИН ПО ДЕБЕЛ !!!!!!!!!!!!

7

Бау

преди 3 години

Ами в селата елате да видите, плащаме данъци ,а улиците до коленете в сняг.снегорина не е минавала но вече са изписани пари . Българио майко мила.за едни си майка а за нас мащеха.благодарим.

6

Анонимен

преди 3 години

Улиците във Квартала Не бяха чистени , а съм си платил данъка ...защо Аз да чистя пред входа след,като улицата е във сняг ???? Щом всичко е пари и общината за всичко има цена и Аз искам да ми се плати чистенето пред входа !!! Казват Ваше е ;) знам за моето имам Нот. Акт , но за тротоара Не намирам !

5

Анонимен

преди 3 години

Закъсняха с чистенето. Това трябваше да стане вчера. Сняг спря да дали още сутринта и имаха цял ден на разположение. Сега потрошените по заледените тротоари даже няма да ги приемат в Пирогов.

4

Анонимен

преди 3 години

Тези 63 чистят само из Центъра и пред къщите на правоимащите ..Аз Не видях чистене във квартала !

3

Румен гайтански

преди 3 години

Бочко подари концесията за почистване на София на приятеля си Румен Гайтански - Вълка.Има машини на хартия. На практика има пълни с пачки нощни шкафчета. Вълка даже си построи незаконна вила в ловно стопанство Искър. Лафа на Вълка е - всяка снежинка е стотинка.

2

Анонимен

преди 3 години

3 пъти повече от линейките :)

1

от_CиднейAaвстралия

преди 3 години

Мачле ли разцъкват по терена?