144

Анонимен

преди 3 години

Как му името на хотела на доц. Румен Драганов?Питам за един приятел, иска да ходи на зимна почивка.

143

komitata

преди 3 години

тоз си говори да се намира н а лаф-още не разбрал че сезона е свършил -като си затворил сектора падат и резрвации само болни мозаци ще чакат срещу Коледа някой да им даде зелен светофар че да правят планове и резервации и то в БГ

142

Анонимен

преди 3 години

А дано започнете. Да не измислят нещо друго гробарите, че ще им..... Майката.

141

Анонимен

преди 3 години

Всяка година има грип. Отваряйте, че нямам търпение. Който не иска, да не ходи.

140

Анонимен

преди 3 години

Цяла група чакаме с нетърпение първият сняг. Никакъв вирус не може да ни спре.

139

Анонимен

преди 3 години

При мен вируса започна с треска и главоболие..на 4 ден снимка и пневмония..антигенен тест положителен, след 6 ден започнаха 40 градуса температура..повръщане..разстройство..загуба на обоняние и вкус...между 6 и 12 ден не можех да стана от леглото. Направихме и ПСР пак е положителен. Тежко преживяване беше...после втора снимка..пневмонияте е преминала в двустранна...кашлица нонстоп..вече е 20 ден,но още съм много отпаднала

138

Анонимен

преди 3 години

Кой е този, че определя дали ще отворят или няма, тук нали уж има правителство , щаб, които определят тези неща на базата на това как се развива епидемията, а тя се развива мноооого лошо у нас?? Туризъм се прави от туристи, а такива луди, които да дойдат в БГ - няма, те хората следят положението и ще ни задраскат от каратата като туристическа дестинация поне за 2 години. Тус ако има някои по-смели българи с останали парици, ама това не им оправя положението на курортите.

137

Анонимен

преди 3 години

Доценте,ние така хубаво сме "намазали"ските, че няма накъде повече! Със 25 жертви на 100000 човека население през последните 14 ДНИ,стойности които са почти два пъти по високи от Европейските и още по лошото,че най вероятно ще се запазят до края на зимата!Така че вземайте ги тия хапчета особено сутрешните и стига сте мечтали за пари! !

136

Анонимен

преди 3 години

Много хора още не могат да разберат - кел файда, че хотелът е отворен, след като повечето държави са затворени? Чакате германци? Германия е затворена. Чакате чехи? И Чехия е затворена. Както и почти цяла Европа. А те чакали туристи и сезон... Откъде? Време е да се сетят за най-важния турист - българина - тук там ще има българи, в тях трябва да им е надеждата, макар че няма да са много, но все пак...

135

???

преди 3 години

Спасяването на хората и икономиката, вкл. туризма, минава през спирането на епидемията. Не го ли разбрахте?!

134

Анонимен

преди 3 години

ДА СЛАГАТ МАСОВО КПП - ТА! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО !

133

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВАРЯЙТЕ ВСИЧКИ ХОТЕЛИ И СКИ КУРОРТИ - МАСОВ РАЗВРАТ СТАВА ТАМ И СБИРЩАЙН НА БОЛЕСТИ ОТ ВСЯКАКЪВ ТИП И ПОЛОВО ПРЕНОСИМИ!

132

Адолф

преди 3 години

Хайл Велмазов, надмина ме. Опиши всичко подробно в книга Моята борба!

131

Атанас Велмазов

преди 3 години

Има чума в световен мащб, какви ски курорти, какви 5 лева...! ЛОКДАУН до дупка поне до май месец !!!!!!!!!!!!!!!!! КПП-та на всеки град и село и отделно по кварталите, никакво излизане от домовете, конфискация и евтаназиране на всички домашни любимци, полицейски и комендантски час до юни, а после изолиране на децата и възрастните в специализирани лагери от затворен тип до второ нареждане!!!!!!!!!!!!!!!!!

130

Анонимен

преди 3 години

Значи ще гониме нови рекорди, няма да отстъпваме на Сан Марино палмата на първенството от 63.14 нови смъртни на милион. Първи ще сме на всяка цена !

129

Анонимен

преди 3 години

Както вече няколко пъти написах, трябва самосъзнание. Запален скиор съм от 30 години, карам от 3-годишен. Всяка година прекарвам дистанционна работа на Алпите поне по месец и половина и по 2 седмици отпуска. Тази година отложих всичко. Няма да умра, ако година не карам. Нашите курорти мога да използвам за поддържане на форма, но нека поне малко помислят. Например- онлайн да продават по 2000 карти на ден и толкова. Да има лимит на посетителите на пистите. А хотелите трябва да са затворени.

128

мак

преди 3 години

Кога ще спре хленч на кръчмарите и хотелиерите? Реваха през лятото, а се напълниха с туристи и посетители по кръчми всякакви. Сега пак бе рев, че зимният сезон умря преди да е започнал, но ще видите, че ще е същото както по плажовете през лятото - пълно с народ.

127

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до ТАКА ЕМнооого от бедните ще си отидат, а държавата ще им вземе имущество/имотите накрая.Всички знаем, кой ще спечели ...

126

Анонимен

преди 3 години

Страхливите ваксина срещу ковид не ги оправя. Ще трябва да се крият докато излезе ваксина срещу страх, ама надали ще излезе. Затова запасявайте се с провизии и никакво излизане. Имате телевизори-вашият свещен олтар,няма страшно.

125

Анонимен

преди 3 години

Сега ако имаха акъл от туристическия бранш щяха драстично да намалят цените така че повече Българи да отидат да карат ски и да почиват по зимните курорти. Само така могат да спасят сезона. Чужденци няма да дойдат.