7

Ремонт Електрожени

преди 3 години

И да, след като титлата и за тази година вече му е сигурна, време беше да го включат и него като VIP в рекламната кампания на скапания изкуствено създаден дизайнерски вирус..

6

Ремонт Електрожени

преди 3 години

Toзи илюминaтcки либеpаcтки рунтав екckpемент и 70 пъти да го направят шампион, НИКОГА няма да има харизмата и майсторлъка на Шумахер, Сена, ***, Менсъл, дори Хакинен! Да не говорим, че с идването и натрапването му си отиде завинаги магията на този иначе прекрасен и бляскав спектакъл, наречен Формула 1. И не, не защото е с друг цвят на кожата, а заради стремежа на някои да обезличат целенасочено успехите на всички преди него и да превърнат тази мъжка надпревара в поредната пошла джeндъpия.

5

Горкото черно момче

преди 3 години

пак са го дискриминирали(това,че го дискриминират е негово твърдение).Дискриминираха го,като го наказваха за нарушения.Дадоха му най-добратакола,направиха го 7 пъти шампион с дискриминации.Ако не беше дискриминиран,сигурно щеше да е 70 пъти шампион.Вари ги,печи ги,те черните си знаят-каквото и да стане,картата за расизъм е първа в колодата от номерата им.Сега са го дискриминирали от здравите?Или вече не му се кара-Мерцедес муосигуриха титлата,защо да се хаби.

4

Баба Гошка

преди 3 години

До голема работаНЕ ОТВОРИ ПРОЗОРЕЦА И СЕ ХВЪРЛИ ОТ НЕГО !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Здравето му не е данъци, че да го укрие ...

2

Анонимен

преди 3 години

Всичко е една голяма ЛЪЖА! Теста дава 60% точност, останалот е за всяване на паника у хората !!!

1

голема работа

преди 3 години

Зелена бира ли да му отворим?