51

Анонимен

преди 3 години

Съдейки по начина ти на писане, се съмнявам че познаваш умни българи, но не е и необходимо. Достатъчно е да се помни управлението на Костов, за да се знае къде е НАЧАЛОТО на тези търговски дружества.Умните българи знаят какъв е бил Костов по времето на тошковия 'рай' така че си личи ти колко си умен, съдейки по празната ти червена чутура! :))))))

50

отCиднейAaвстралия

преди 3 години

Вижте видеото как шоколадените друсат кючеци в ковид отделение в София

49

Анонимен

преди 3 години

Е пак опираме до неработещата соц.система останала и днес.Няма конкуренция,една НЗОК монопол,няма избор-социализъм!Длъжен си да внасяш здравни осигуровки,но като опре да се плаща няма за теб!Ако имаше и други каси,щяха да се борят да спечелят всеки пациент докторите и нямаше да *** по стълбите,или да се молят като това момиче за живота си.Но не!Монопола остана от соца и така си кара защото много се краде от свои фирми,усвояват се пари без да се върши работа като през соца взимаш без да работиш!

48

Анонимен

преди 3 години

Умните българи знаят от къде е НАЧАЛОТО на тези търговски дружестваСъдейки по начина ти на писане, се съмнявам че познаваш умни българи, но не е и необходимо. Достатъчно е да се помни управлението на Костов, за да се знае къде е НАЧАЛОТО на тези търговски дружества.

47

Анонимен

преди 3 години

Колко наивни създания ..правят се на госпдНелп карма ,а !

46

ДО 55

преди 3 години

ИСТИНАТА БОЛИ,НАЛИ-))

45

ГосТ

преди 3 години

Жалко за хубавото момиче. Но не е трябвало да се ражда в България....

44

Възмутен

преди 3 години

Нали има кислород, кво иска тази гъска, да диша там и да спре да кудкудяка

43

ГОСТ

преди 3 години

В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА БЪДЕЩЕ НЯМА!

42

Анонимен

преди 3 години

Брей! Напиши го хиляда пъти и може да ти повярва някой в страната на търговските дружества предоставящи здравни услуги, задължителните частни пенсионни фондове и малките цехчета-гробчета, които инспекторите по безопасност на труда не виждат.... Умните българи знаят от къде е НАЧАЛОТО на тези търговски дружества, ОТ БКП _ЛАЙНЮЮВЕТТЕ НА ТОШКО!

41

Анонимен

преди 3 години

Здравната систева е добре измислена но да не ти се налага . Лекува се почти безплатно само това което може и е необходимо ...за другото си плащашМолко хора го осъзнават

40

Анонимен

преди 3 години

Мутродемократите затвориха болниците за хората и оставиха само лекуването при Ковид-19, с което явно не се справят. Сега умират много повече хора, както от Ковид-19, така и от другите болести, заради отказано лечение. В последните дни около 3 пъти повече хора умират с тенденция за увеличение.

39

Анонимен

преди 3 години

И дано се вдигне шум около тази история и гнусните чиновници в касата и министерството да се размърдат, а то само си седят и си чакат тлъстите заплати...... Ама ти сляп ли си???? Такива истории има всеки месец даже по няколко!!!

38

Батко

преди 3 години

Това е здравната система в България, пародия на медицина и пародия на лекари! Има и добри лекари, но са малко за съжаление.

37

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв народ,като българския ,да седи и да гледа как отгоре бавно го убиват.

36

Анонимен

преди 3 години

"Червените български лайнарциииии са на власт от 76 години насам, антикомунисти няма за сега!"Брей! Напиши го хиляда пъти и може да ти повярва някой в страната на търговските дружества предоставящи здравни услуги, задължителните частни пенсионни фондове и малките цехчета-гробчета, които инспекторите по безопасност на труда не виждат.

35

До 41

преди 3 години

Не са виновни "гнусните чиновници", а политиците, които налагат правилата - закони, наредби и т.н.

34

Анонимен

преди 3 години

Пълен хаос в здравеопазването заради мутродемократите. Факт.

33

Обективно

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАКВА Е БОЛЕСТТА НА МОМИЧЕТО??? ВЪЗМОЖНО Е ДА ИМА АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ.

32

Анонимен

преди 3 години

Има ли открита банкова сметка за да се направи белодробна трансплантация в чужбина?Веднага ще преведа париИ дано се вдигне шум около тази история и гнусните чиновници в касата и министерството да се размърдат, а то само си седят и си чакат тлъстите заплаткиИ хайде стига с тази Ковид истерия, има хора с непосредствена опасност за живота!!! Не могат да се лекуват, но какво им пука на чиновници и политици - няма човек, няма проблем :(((Роси, кураж на теб и близките ти!