132

Анонимен

преди 3 години

Чудя се на пишещите ***, как може да коментират една успяла жена.Отишла в Турция?Ей,освободете се от робската си психика бе тъпандури татари,къде е тази държава,къде сме ние?Известни сме само с киселото мляко, и че само децата ни са хубави,защото ги правим с к*ра,не с акъла си!

131

Анонимен

преди 3 години

Торбалан

130

Анонимен

преди 3 години

Турски отбор по художествена гимнастика -шамар в лицето на ислямизма.В Турция има много хора с бошнашки, български и кавказки произход, та хубави момичета ще се намерят.Но когато ти липсва школата е трудно.Тази дама пренася факела на цивилизацията в Анадола, трябва да бъде подкрепяна!Не си е сменила нито името, нито вярата.

129

муспи

преди 3 години

Тази е създала най големия фарс в художествената гимнастика - турция шампион!

128

Анонимен

преди 3 години

До Ами 143Може да има пари да плаща на 100 охранители с 10 джипа и да я опазят в 1000 рискови ситуации. Но все някогапще се случи 1001-я случай, когато ще се окаже някъде, където ще се срещне с някого без охранител наблизо и тогава ще разбере, защо не трябва да се гаври с Република България и с българския народ.............Българските путур-лайнювееее могат само да търкат и да приказват в нетрезво състояние! От вас и комар не се плаши - осранниии груйчовци! :))))))))))))))))

127

Анонимен

преди 3 години

До Ами 142Чакаме я първо да се върне, пък тогава ще мислим как ще я приключваме. За да ме закопае, първо трябва да ме намери. Пък и не е само една фамилия, цяла агитка сме. И едва ли само една агитка ще тръгне след нея, има агитки във всеки областен град. В големите градове има по няколко. Може да ходи със 100 охранителя и в 1000 случая да я опазят, но все някога ще се случи 1001-ят случай.....Дамата хич не се впечатлява от български традиционни ДЖИКИДЖИИИ! :))))))))))))))))))))

126

Анонимен

преди 3 години

Е какво да прави в България?Тука ако не мазниш на глупавия mukвоч от Банкя не можеш да пепсперираш.

125

Анонимен

преди 3 години

и да се върне в България никой нищо няма да и направи,повечето тук сте клавиатурни мишки и неможете до магазина да идете от страх

124

Анонимен

преди 3 години

По един претрепан комунист дай Боже всекиму! :)))))))))

123

Анонимен

преди 3 години

Обаче ако посмееш да стъпиш отново на българската земя, тогава НИЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧИМ С ТЕБ !!!И какво ще и направиш?! Със сигурност има финансова възможност да закопае теб и комунистическата ти гнила фамилия.

122

Анонимен

преди 3 години

Ако някой си мисли, че в политиката не се меси и в спорта, много се бърка.

121

Анонимен

преди 3 години

В днешно време професията Журналист се равнява на лека жена която и плащат за поределен вид услуга без ръце!!!!!

120

Браво

преди 3 години

Достойна българка. И с работата си и с гордо вдигната глава да каже истината. Държавата на Тиквата не предоставя равни шансове за развитие. Приоритет при Тиквата имат - калинки, хубави жени, жени правещи изкусно фелацио,глуповати и подмазващи се хора,обикновени крадци ,контрабандисти и нагли престъпници. Та какво да прави способен, недооценен човек сред тази ***?

119

Анонимен

преди 3 години

Гадни жур *налисти!Жената каза, че е приключила с България в професионален план.Защо й вадите думите от контекста и променяте смисъла им? За повечки сребърници???

118

Анонимен

преди 3 години

ами тая си прилича на туркиня...

117

Анонимен

преди 3 години

Тая замина от Булгарята и отиде при ***.блях

116

Анонимен

преди 3 години

Псевдопатриотите налазиха форума.1. Жената каза, че е приключила с България, В ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН.2. Явно нямате достатъчно мозъчни гънки, да се замислите, защо тази жена го казва. И да се замислите, защо мноого хора го казват това.3. Вие не сте патриоти, а на нивото на аборигените. Първосигнални и агресивни.

115

Muhsin

преди 3 години

Жената е направила своя избор. Видяла е, че няма смисъл да се жори в България и е намерила своето място. Тук я заплашвате с мъст и смърт, ако се върнела. Не се различавате от ИДИЛ и Иран. Както навремето, когато смених имената на хората и се чудеха защо се състезават за Турция. Ами защото там им целуваха ръка и ги позлатиха, а тук ги мачкате. А и вече е 2020, трудно ще затворим границите.

114

Анонимен

преди 3 години

Има право да каже това което иска без да се притеснява от патологични български туулупчани!

113

Анонимен

преди 3 години

Но да каже пред журналисти от цял свят, че "била приключила с България" не е окей. И по-добре да не се връща, защото ако се върне, България ще приключи с нея.Ще прави каквото си поиска без да се влияе от мнението на някои български хронични ганнююве и говнюювее! :)))))))))))))