39

Народен човек

преди 3 години

Липсата на коментари относно анализите на Д-р Хаус и Лекар от ВМА е доказателство,че са абсолютно прави!! Сега стана ли ви ясно " фенове" на Мутафчийски,ръсещи дитирамби и хвалебствия по негов адрес? Стана ли му ясно и на Каракачанов,назначил го за шеф на ВМА??

38

Лекар от ВМА

преди 3 години

" Генерал" Мутафчийски!! Като шеф на НОЩ защо не представяте разписан точка по точка ПЛАН за справяне с кризата и ПРОТОКОЛ за лечение?? Знаете ли какво е ОТМС??Ако не знаете,ще ви кажа: Организация и Тактика на Медицинската Служба!! Къде е плана ви за разкриване на Инфекциозни ПОЛЕВИ подвижни болници?? Нямате нищо!! Ами констатирате и заплашвате!! Незабавно си подайте оставката!! Ясно??

37

Д-р Хаус

преди 3 години

Ало, Муфтаджийски! ВМА- еталон?? Ха ха ха! Това е заведение,пълно с високомерни и арогантни индивиди!! Недостъпна за обикновения българин,а за властници," VIP персони", олигарси и търгаши!! И кой НАЗНАЧИ Муфтаджийски за Началник?? Шкембе войводата¡ Ха ха ха!! Ало, шефа на НОШ!! Къде е разписаният ти ПЛАН за справяне с кризата?? Къде е разписаният ПРОТОКОЛ за лечение?? От теб само констатации ,вайкане и заплахи!! / " Яко ще ***"/ и тоя *** щял да " влиза в политиката"??!Айде - бегай!!

36

Д-р Хаус

преди 3 години

Ало, Муфтаджийски! ВМА- еталон?? Ха ха ха! Това е заведение,пълно с високомерни и арогантни индивиди!! Недостъпна за обикновения българин,а за властници," VIP персони", олигарси и търгаши!! И кой НАЗНАЧИ Муфтаджийски за Началник?? Шкембе войводата¡ Ха ха ха!! Ало, шефа на НОШ!! Къде е разписаният ти ПЛАН за справяне с кризата?? Къде е разписаният ПРОТОКОЛ за лечение?? От теб само констатации ,вайкане и заплахи!! / " Яко ще ***"/ и тоя *** щял да " влиза в политиката"??!

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНеграмотници ! По цял ден се чудят кого да оплюят.

34

Ционистки продажник

преди 3 години

Ако ще още 20 титли да сложи пред името си ще бъде запомнен като жалък предател и лакейска мишка. Подлизурко, сервилник и блюдолизец.

33

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 стомашно заболяване ли е, че този чревен кастратор дава съвети какво трябва да прави стадото за да не влиза в "кланицата" ?

32

Анонимен

преди 3 години

Най-противната му'тра сред гилдията на лекарите ! Това е един мазен и послушен индивид полегнал кротко в краката на същество което още изживява младежките си мераци като шофьор на джипка, крадец, рекетьор и бандит !!

31

Анонимен

преди 3 години

А не думай бе думата нa годината не е екипност, ти не решаваш коя дума е на годинатa.

30

ГосТ

преди 3 години

Не ми е ясно само, как пусна оная *** миролюба да му лази по нервите....

29

аааа не

преди 3 години

ЩЕ се МРЕ, ЯКО ще се МРЕ!Ето това са.

28

ГосТ

преди 3 години

Евала Мутафчийски, голем си! Само дето треа да работиш с Винету.

27

Анонимен

преди 3 години

Екипност и доброта, която е силна, поне малко категорична, поне малко сурова. Някой мъдър човек е казал,, По лоша от несправедливостта е само справедливостта лишена от нейния меч,, Екипа прави всичко възможно за добро, колкото е по силите им. Повече не е нужно. Останалото ще го направят другите хора, онези които живеят край него или ще живеят след него за своите деца, роднини, а и на всички други. Честита годишнина на трудолюбиви те медицински работници, които изпитват удоволствие от работата си

26

Бибо

преди 3 години

НЕ МЪНКАЙ: А ОТГОВОРИ, справят ли се???? ИЛИ НЕ... А ЗА ВИСОКОООО ОБРАЗОВАНИЯТ. ГОВОРЕЩ КАТО БАКАЛИН СЪС ЗЛОБА И ХЪС НИЩО ИЛИ ПАК НИЩО. МАНГЪРОВ КАЗА ОЩЕ ОТ НАЧАЛО, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СИ МИНЕ ПО ТРАДИЦИОННИЯТ ПЪТ КАТО ГРИПА. СПАСЕНИЕТО Е СПОЛУЧЛИВА ВАКСИНА.

25

Анонимен

преди 3 години

Цялата измееет се е събрала на раздумка тука :)

24

Анонимен

преди 3 години

Бойчо е ,,генерален" заради приноса му във възродителния процес , а ти защо ?

23

Нощник

преди 3 години

Думата на годината е ПРОВАЛ.

22

Генерал професор

преди 3 години

За да си генерал, трябва да имаш зад гърба си войници, и то подготвени и организирани. А в bg army, генералите са повече от редниците. Ако световната пандемия е била изпитание, то тиквеното правителство и Великият ЩАБ се провалиха, и то много яко се провалиха.

21

Анонимен

преди 3 години

"Като началник на ВМА съм изключително горд, че в тези времена на безпрецедентни изпитания, колеги, успяхме да останем единни и заедно, изпълнявайки отдадено нашия дълг и призвание спрямо нашите пациенти."Персонала на ВМА получи ли почивка да си пече *** на луксозен курорт в Гърция по време на епидемията, или това е привилегия запазена само за връзкарчета като тебе издигнали се до поста?

20

Анонимен

преди 3 години

Генерал Излишен пак се появи да плаши дечурлигата с грозната си визия.