23

Анонимен

преди 3 години

Самоуправляващите се превочни средста не са толкова далеч, колкото ги мислите. И не, не сравнявайте публично достъпните, дето им е разрешено да са в експлоатация на пътя.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма никаква регулация против "ИИ".Има регулация против събирането и обрабовтането на лични данни. Както я има от десетилетия, но просот се наложи, да се "ъпдейтне", за да е в крак с тхенологиите.Има и регулация за авторките права.

21

Анонимен

преди 3 години

На чафутите им се такова мамата.

20

гост

преди 3 години

Идете в офис на фирма или се обадете по телефона. Имате честта да комуникирате с ИИ. Къде търсите ИИ в бъдещето. Той е вече във Вас. Вие сте. Не е толкова трудно да се осъзнае. Чак "бъдещето, страх, ентусиазъм". Гръмко и сложно, но истината е проста и е сега. Няма нужда от преструвки.

19

гост

преди 3 години

Изкуственият интелект е много по-стар отколкото предполагате. Вие да не си мислите, че Вашия интелект е естествен? След цялото социално програмиране, след всичко, което сте приели в мозъка Ви от втора и трета ръка? Да, има естествен интелект, но той сега е голяма рядкост. Както обичам да се шегувам: "Много от душите на хората не са техни".

18

Анонимен

преди 3 години

Обожавам искуствения интелект в компа ми . Всичко прави и даге го научих да псува на майка

17

Анонимен

преди 3 години

А изкуствен манталитет ще внедряват ли?

16

Minuva42

преди 3 години

Те го изобретиха, че вече и го внедряват. Този маркетинг ще ни изяде главата

15

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАААААААА И XAXOTO от xaвстралия е на поста...

14

оттCиднейAaвстралия

преди 3 години

Когато завършвах университета имахме катедра роботика, автоматика, статистика, а математика ни спукваха освен 4те висши математики и куп други като математическо моделиране, числени методи, автономни системи, дискретизация, неврони мрежи. Но понеже интелекта на драскащите и профанизацията на масите не може да вдене нито едно от изброените по горе за какво се бори аджеба, измислиха думички като ИИ, ВР виртуална реалност. АР аугментед реалност. Тотална профанизация

13

да бе да

преди 3 години

"Ще дойдат големи играчи заради компютърната ни мощ" Няма как да стане. Да докараш интелектуална собственост в толкова корумпирана и крадлива страна е все едно като да си преместиш златото от Берн в Меделин. Ще опукаме европейски пари и ще копаем биткойни.

12

тт

преди 3 години

ИИ е инструмент!Но се пита в чии ръце ще попадне и за какви цели ще се използва!

11

Niki13

преди 3 години

превзето парвеню, като използва англицизми и повтаря общоизвестни истини. Ние в България с диджитали ли смятаме? Какво пречи на подобни персони думата цифровизация?

10

Дрвме ми на....

преди 3 години

Нито съм ентусиазиран нито уплашен. Засега изкуственият интелект е предимно изкуствен.

9

До ГосТ

преди 3 години

Абе мЪлyмняк, ти природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено?

8

Анонимен

преди 3 години

"България ще прави един от петте суперкомпютъра в Европа"............................На въглища ли ще работи ?

7

ГосТ

преди 3 години

Затова и простолюдието и евреите толкова мразят развития азиатски свят. Там търгаша си знае мястото, а евреите не виреят.

6

ГосТ

преди 3 години

Благодарение на Китай, изкуствения интелект би могъл да сложи край на пазарната икономика и свръхпроизводството и потреблението и да сложи край на експанзията на търгашите от низшата прослойка. А също и да спаси каквото е останало от планетата за идните поколения, защото само контрол и планова икономика са ефективните методи. Ако изкуствения интелект остане в търгашите от низшата прослойка, нищо друго не очаква хората освен варварска мизерия и безработица подобна на сащ

5

Минка

преди 3 години

Аз само на волт и половина батерийки карам дето карат гумения ми да се гърчи като смок. Изкуствен интелект обаче ногу безопасен.

4

Анонимен

преди 3 години

Те тези учени(-недоучени) не знаят още как функционира естествения интелект, за изкуствения да не се кахърят толкоз да не вземе да им прилошее и ли да поумнеят внезапно.