13

Анонимен

преди 3 години

МНОГО ВАЖНО - ЩЕ ОБЖАЛВАТ ЗАЩОТО ТЕЗИ МАСКИ СА НЕЗАКОННИ И ПАДАТ В СЪДА!

12

Анонимен

преди 3 години

Новината ще си я запазя. След 100 години хората ще се дивят, че телевизията е убедила хората да носят маски, а по-интелигентните са били преследвани и глобявани.

11

Шопо

преди 3 години

У нашио блок има един т.панар ,който даже се гордее,че на носи маска!

10

Анонимен

преди 3 години

е и,има ли резултат,освен приход в хазната,маската е просто забавител на разпространението,превенцията е смислена в началото и то при последстваща изолация на страната,като нова зеландия,а сега просто отлагаме разболяването за по-късно

9

Анонимен

преди 3 години

Да и колко струва адвоката )не всеки може дади позволи адвокат ,пък и зависи на кое място си бил без маска ,може и да не падне в съда

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Актовете падат в съда. Хората да не се лъжат и да ги плащат. Наемате адвокат и отивате на съд. "Систематичната пропаганда в посока неспазване на мерките против прекомерно бързото разпространение на болестта доведе до претоварване и блокиране на здравната система и значително повишение на смъртостта в България през ноември.

7

Питанката

преди 3 години

Като се има в предвид ефективността на МВР да събира глобите, интересно колко от тези 18709 акта са платени?

6

Анонимен

преди 3 години

18000 незаконни акта. Гражданите ще обжалват и глобите, разбира се, ще паднат, а разходите по делата ще ги плаща държавата, тоест ние.

5

Анонимен

преди 3 години

Актовете падат в съда. Хората да не се лъжат и да ги плащат. Наемате адвокат и отивате на съд.

4

Анонимен

преди 3 години

Кипи безсмислен труд и така е от 44 година до днес. По принцип е добре да се знае, че наложените глоби се отменят от съда. Къде щото ушев е неграмотен, къде защото държавата не осигурява маски, като цяло платените глоби са изцяло на добра воля. Мойта масчица от март месец до ден днешен ми служи вярно. Пази ме от глоби и от непознати за човечеството вируси. Малко се поомърля и проби, но си я кърпя и пера, вече седми път.

3

Анонимен

преди 3 години

Маските едно на ръка. Там глобите падат в повечето случаи в съда, въпреки че не би следвало да падат. Вече при разни наглеци, които нарушиха карантината, изход няма. Яко глоби и присъди, което ме кара да мисля, че доста хора са влезли в правилния път и са си научили урока как се живее в едно общество и каква отговорност трябва да имаш

2

51520

преди 3 години

Дълбокото ми убеждение, че е неоправдан рискът да пращат полицаи да връчват прездписания на болни от Ковид. Като добавим, че предписанията се връчват в деня на изтимане на карантината, безсмислието нараства. Ако прочетем идотиите в текста на предписанието, можем дорида допуснем, че някой умишлено рискува здравето на полицаите, които са призвани да вършат съвсем различна дейност.

1

Анонимен

преди 3 години

Представям си тези няколко хиляди акта обжалвани в съда от съвестни граждани. Районните съдилищя също ще трябва да правят ковид отделения :))