10

Анонимен

преди 3 години

Който не е от Шайката е престъпник и му повдигат обвинения, ако си купуваш апартаменти и строиш стени в защитени зони и си от Шайката е законно и не ти повдигат обвинения.

9

Анонимен

преди 3 години

До Спокоен - след проявеното съмнение в прокурорите - мисля че можеш да се притесняваш! Тичай бързо да я 'регистрираш' за да си останеш спокоен...

8

Сметалото

преди 3 години

Дедо някога ми говореше: "Моето момче, гледай къде са парите и ще разбереш мотивите на другите". Мъдър човек бе дедо.

7

Анонимен

преди 3 години

ДОГОДИНА ЩЕ РАЗСЛЕДВАТ ИВАН ГЕШЕВ...

6

Спокоен

преди 3 години

Е, прекалихте! Минават няколко часа от интервюто на Бобокови, в което спокойно обясняват, че прокуратурата няма нито едно доказателство и прокоратур-бухалката се развъртя зловещо! Нещо като урок за тия които биха си позволили да се усъмнят в квалификацията на герб-прокурорите! Е, не става така! Ще съсипите 1..2..3..10 ...100. А после? И аз имам монета /една/ останала ми от мой прадядо. И наистина седи с разни други спомени в един шкаф. Да се притеснявам ли?

5

Ха ха!!!

преди 3 години

Чух че имал и аквариум със златни рибки, прокуратурата да вземе да провери дали не са некой ама много, много редък вид и да му лепне още едно! И колекцията от молци в килера е подозрителна...

4

Иван

преди 3 години

Следва - обвинение за пожелаване жената на ближния....

3

Анонимен

преди 3 години

Колко струва един патрон !?

2

истина е

преди 3 години

Ритоните на черепа отидоха , сега ще заминат и мечовете на Бобокови !!Това прокурорската и герберистката мафия нищо не ги спира !

1

Boss

преди 3 години

Трябваше да си мълчиш.........