83

Анонимен

преди 3 години

В Япония си имат една гора,но само името и е гора.Всъщност това е един приказно красив парк,изпълнен целия с цветя и алеи.Има снимки от които се вижда че този парк е изключително добре поддържан от местната управа.И който желае да отнеме сам живота си,обикновено го прави в тази ,,гора''.Тази традиция е многовековна,и самоубийствата не са от вчера.Японците са добри и трудолюбиви хора,имат си техни си традиции и културни особености на които държат изключително.Имас си и собствен стандарт за качест

82

IT-спец

преди 3 години

"доцент в Университета Васеда в Токио и експерт по самоубийствата" тази е сериозна работа, когато ми трябва да самоубия някого с нея ще се съветвам как да го направим правилно, иначе японците от край време си се самоубиват още от времето на самураите, чест и там квото друго .... няма кво да ги мислим тях...

81

ДДРОнег

преди 3 години

До глас от тъдяваАко ти се гледа японска мизерия, гледай филма на Акира Куросава "Додесккаден" !Но краят не е за хора със слаби нерви !

80

JJIvanov

преди 3 години

Обсебени от масови убиици терористи ползват точно същата техника за пресканиране на жертви описана подробно от инж.геолог Йордан Йорданов придружена с филми от болниците ползвана за убиване на жертв3и по време на подобна нагла диверсия рекламирана като SARS and Birdflu 2003 - 2004..Вижте снимани убити в Сингапур,Виетнам 2003..Тогава приложено лечение в горещи минерални бани в България даде перфектни резултати

79

JJIvanov

преди 3 години

ЗАРАЗЕНИ ДАВАВИДИМИ ДАННИ ЗА ОБЛЪЧване и прескнаниране с COVID generators..ДА се направят веднага каталози на пресканирaни с COVID generators Средно до три дни след пресканирането жертвите МОГАТ ДА РАЗВИЯТ COVID MUTANTS в Устата..ПОразени от Масови убиици вкл ОСТЪР ПРОНИКВАЩ МАСОВ УБИЕЦ МОГАТ ДА КОЛАБИРАТ С ИЛИ БЕЗ НАНО МУТАНТИ>>/вижте интубирани вкл Навални Имат ясно следи вкл на гръдния кош от жестоко проникващо облъчване..

78

JJIvanov Geolog

преди 3 години

НЯМА ДОСТОВЕРНИ ДАННИ ЗА УБИТИ ОТ НАГЛО РЕКЛАМИРАНАТА COVID Диверсия..УБИИСТВАТА СЕ ИЗВЪРШВАТ от МАсови убиици вкл ползващи дигитално холограмна видео пресканираща техника открита у нас Февруари 2001 година ..Истерията се ползва за тежко НЕЛЕЧИМО ПОРАЗЯВАНЕ НА МИЛИАРДИ ХОРА ВКЛ ЧРЕЗ PCR TERROR...Поразените от терора получават ТРАЙНИ НЕДОПУСТИМИ ПРОБИВИ В УСТАТА И НОСА Позволяващи проникване в телата на жертвите на черна и сива чума масови убиици..Ренгенови снимки доказват black death ter

77

Анонимен

преди 3 години

Пред твоите витрини блескави накуп застават често те и колко скръб в очите трескави, и колко мъка се чете

76

глас от тъдява

преди 3 години

Скоро гледах един японски филм от 2018г , разкриващ мизерията , която не ти показват по репортажите за Токио. До толкова е близък по тематика , че съм убеден че "***" е корейския му вариант.

75

Анонимен

преди 3 години

До Каналето63% oт транс-сексуалните (минали операция за смяна на пола) се самоубиват до 2 години след операция - природата си взима своето :)

74

БГ

преди 3 години

Тук няма как да стане това. 1)Много сме напред по заразени и жертви от ковида тук.2)За японеца самоубийството е въпрос на чест. Пример: началник който се налага да закрие фирмата в япония се самоубива. В БГ началството си прави сек-у-ро и реве за помощи от държавата, които после "усвоява" сам след като е уволнил служителите.

73

Каналето

преди 3 години

А джендерастите посягат ли на себе си?Че така статистиката-само за мъже и жени е малко едностранна и намирисва на хетерастия...

72

Анонимен

преди 3 години

Който е искал, отдавна е заминал. В България има работа. Ако не можеш да си намериш в малкия град, отиваш в големия. Ако по някакъв начин и там ти е трудно, опитваш в чужбина. Няма нищо лошо в това. Трябва да се бориш. А че България не е като другите Европейски страни, това няма как да е иначе. Нямали сме колонии, нямали сме роби, били сме ние роби. Така че даже сме добре.

71

Анонимен

преди 3 години

Само изчакайте, и *** христова ще разкрие след 20ти януари истинския виновник за самоубийствата в Япония - Доналд Джей Тръмп. *** ще покаже на света истинския дявол Тръмп който продължава да е причина номер едно за самоубийствата, не само в Япония, но и в Южна Корея.

70

ДДРОнег

преди 3 години

Самоубийството е национална черта на японците, част от тяхната култура е ...Жалко, но наследство от Бушидо !За тях не е грях ...Чудно ми е да се говори за бедност в Япония, но навсякъде по света в отделните общества има и бедни и богати ...Целта на една държава е да намалява разликите между тях, не да ги изличава !!!

69

Асан Герберджията

преди 3 години

Като си немат Банкянската Генералка-нека се излагат със тия смешни цифри!!!

68

До 80

преди 3 години

Безроднико, емигрирай в чужбина, като не ти харесва в България! Втръснало ми е от чуждопоклонници! Сакън да не се каже лоша дума за чужбина, независимо дали е вярно, или не! В същото време с голям хъс плюете по собствената си страна.

67

ED

преди 3 години

Медиите да внимават като пишат за самоубийства, защото е научно доказано, че така склонността към самоубийство се увеличава.

66

реалнафантазия

преди 3 години

В коментарите пак се намериха да съдят без да вземат по въпрос в каква к.лоака живеем ние. Да не би да сме цъфнали и вързали ние, като сме най-бедната страна и последна дупка не само в ЕС, но и в цяла Европа!Въпреки, че са роботизирана нация, хора затворени в себе си, интроверти, пак погледнато са нация, която живее дълго, въпреки самоубийствата.Виждали ли сте, колко чисти са градовете ми? А за вкусната и здравословна храна чували ли сте?Тръгнали да се присмиват на третата икономика в света..

65

пияница мистик

преди 3 години

До 78Що пишеш, бе з да си наясно Японците са депресантска нация и се самоубиват най-много от всички в света. Дори имат гора на самоубийците и няма нищо общо това с политиците и политиката. Аз пък имах дек Nakamichi Dragon и ме е яд, че го продадох като млад дихател. Сега е безценен

64

Анонимен

преди 3 години

Ако прочетете статията, ще видите, че и самоубийствата се дължат не на вируса, а на създаденото от политиците във връзка с него икономическо положение, а човек посяга върху себе си, поради икономическата несигурност.