26

Анонимен

преди 3 години

лелята с папагалскя вид роуу у у мн подкрепя Митко , ако ще и дарадошки да направи ,тя все мммм мн вкусно .пък Митко е новата Божана - бъкоч до бъркоча ,пък с този течен азот "сензация" в Приморско на сергиите от 5г го продават

25

Анонимен

преди 3 години

народа изтрещя с тези кулинарни предавания. По цял ден гледам разни загори-манджи. Големи здрави мъже вместо да работят нещо достойно, седят пред котлона по цял ден и готвят

24

Анонимен

преди 3 години

Бечплатния VPN е безплатен, както и FB е безплатен.

23

Шефова

преди 3 години

И тримата финалисти са достойни за титлата, но фаворити са ми Митко и Виолина. Те са без големи провали досега. Иво и той е добър но има гафове, недопустими за мастър шеф. Ще видим на финала кой ще бъде .

22

до 47

преди 3 години

Е ся гледай троловете как ще налазят. Не им казвай останалите известни безплатни, моля те. Нека им излизат спонсорираните реклами за тези, които са с безплатен пробен период и да се залъгват, че няма безплатни.

21

Анонимен

преди 3 години

Сетъп ВПН- напълно безплатен. Завинаги. Има още 1000 подобни. Завинаги безплатни, без пробен период. Ех, неграмотен народ, бе... Аман.

20

Анонимен

преди 3 години

Местя! Голяма работа - готвачи, ама се наричат ШЕФ! На кого?

19

до 42

преди 3 години

Изреди ми 10 VPN-а, много те моля. Много. За да видим къде бъркаш и сляп ли си, глупав ли си, че половината са безплатни. И кажи как се връзваш, че вече наистина се съмнявам, че си грамотен.

18

до 38

преди 3 години

Мале, той отново е тук... Има сигурно над 100 000 безплатни VPN-а. Ама, уви, нямаш знания, миличък. Аз, например, в момента използвам VPN, ама не, за да пиша анонимно, а защото работя по проект в друга мрежа и съм се вързал там. С един клик сменям на безплатен VPN, ако искам, например. Абе, прочети малко, изучи се, вместо да се заяждаш с абсолютно всеки в коментарите. Вече сигурно трима души ти се връзваме и се опитваме да те ограмотим, ама ти не, та не.

17

до 37

преди 3 години

Той тоя с прокситата не е дочел още що е то VPN, не му се впечатлявай. Живее си там от едно време преди 20 години, като са рутирали трафика през на баба Веска компютъра.

16

до 35

преди 3 години

Всъщност, има ВПН клиенти, които при всеки клик и презареждане сменят ИП-то. Нищо общо с прокси, нищо общо със статични и динамични адреси. Несвързани неща. Подобни клиенти се използват от доста търговци на борсата, например, да не обясняваме защо дълго е. Както и от доста ИТ специалисти по една или друга причина.

15

до 35

преди 3 години

Не знам какви проксита бълнуваш, има едно нещо, казва се VPN и изобщо няма значение дали си с динамичен или статичен IP адрес. С твоето пеене за прокситата слушаме под всяка втора новина. Нищо вярно. Знания от 1990-та.

14

до 32

преди 3 години

Вземи се спри, не си интересен. Даже напротив- излагаш се все повече с всеки следващ коментар.

13

Анонимен

преди 3 години

От глупави коментари, които ме изнервиха на някакъв безработен ***, според когото банвали хората, не можах да се изкажа и аз какво мисля за предаването. Определено е много смислено, следя всеки сезон и е едно от малкото, които гледаме вкъщи. И тримата финалисти са много достойни, Митко ме впечатлява. Страхотен и само на 20. Не очаквах толкова хора да отпаднат в снощния епизод, малко го претупаха. Всички от топ 5 бяха много достойни за титлата. Нека видим какво ще стане, следя с нетърпение.

12

до 24

преди 3 години

Ти си толкова неграмотно детенце, че чак ми се плаче за тебе. Не съм човекът, с когото спорите, но в един сайт можеш да влезеш всеки път с "нова самоличност". Ако щеш и на всеки клик, можеш да получаваш "нова самоличност". Какво стои зад "нова самоличност", оставям за домашно. Как и защо не ми се обяснява, няма да схванеш. Ако коментарът е нецензуриран, най-многото да го изтрият, ако го репортнеш.

11

Анонимен

преди 3 години

По това ли си мерите ***, драги господа? Кой колко пари взимал преди 6 г. и на колко бил сега? Това ли е развитието, за един приятел питам, че и той иска да се развива? Нещо в ценностната си система успяхте ли да развиете или просто заплатата расте? Питам, защото ми е любопитно, не се хващайте за думите.

10

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този абсурден спор, който водите, бре?! Странно, че един интелигентен човек се хваща на акъла на някакъв ***. Остави го, бе. Не виждаш ли на какво ниво е?! Нека си живее в своя си свят на безработни бездарници.

9

до 21

преди 3 години

Ох, той продължава да се излага. *** мила, не знам кой и защо и как са банвали, влязох да прочета новините да се разсея. Не знам защо използваш думата "пак". Да не говорим, че никой не се занимава да банва хора от новинарски сайт, това не ти е форум. Не знам какво ти се върти в главата, ама първият коментар, който написах днес, беше за Мастършеф, а преди това писах в четвъртък или петък- не помня.

8

до 18

преди 3 години

Вземи се успокой, драги ми смехурко. Ясно е, че си безработен, престани да спамиш под всяка една новина.

7

до 12

преди 3 години

"На" 5000лв., както се изразявате в средите на обществените нули, бях преди 6 години. Развивам се, докато ти ринеш дъното. Спри да се излагаш. И от изказ, и от ценности, и от мислене ти личи.