59

Бай Курти

преди 3 години

Няма как да се вържа на мераците на льотчика и другарката Нинова да гласувам машинно.Аз и семейството ми ще гласуваме с хартиена бюлетина.

58

Анонимен

преди 3 години

Цялата идея на галсуването е човешкият фактор!

57

Нема нужда

преди 3 години

от реклама!Видяхме цирка у САЩ!Меркел от телефона назначава и казва кой са избрали.

56

Анонимен

преди 3 години

Вижте САЩ. Там направо елиминираха вота на хората за единия кандидат. Скоро и у нас.

55

Анонимен

преди 3 години

Големия зор за машините за гласуване е за да може някой да си седне зад компютъра и да си направи вот, какъвто му изнася.Нищо чудно този някой да е и в някое посолство.Тези мшини, особено ако са от САЩ не само, че не трябва да се използват, а трябва да се забранят.

54

Анонимен

преди 3 години

Машините за гласуване са машини за подмяна на вота.Който има желание, може да прочете около спора на Трамп със сънния Джо, какво правят с тези машини. Оказва се, че може да ги накарат гласове, подадени за единия кандидат, да се зачитат за другия кандидат, може дистанционно да се управляват и какво ли не още. Има двеста страници доклад от службите за сигурност на САЩ, относно опасността за кражба на вот и манипулиране на същия чрез тези машини. Писан е преди 10 години и до ден днешен си важи.

53

ЕЛЕМЕНТАРНО Е:

преди 3 години

ГЛАСУВАМЕ С БЮЛЕТИНА , КАКТО ВИНАГИ ДО СЕГА!А, В ПРИСЪСТВИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ ОТ ЕС ...ПРОБЛЕМА Е НИКАКЪВ!СТРАХ ЛИ ВИ Е ,ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗДЪНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ...??!!!

52

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

.. И КАТО СЕ РАЗВАЛИ МАШИНАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ В с. ДЖУРКОВО ИЛИ У с.МЕЧКА , КОЙ ИДВА ДА Я ПОПРАВЯ ....И КОЛКО ДНИ , ЩЕ ПРОДЪЛЖИ , "ИЗБОРНИЯ ДЕН" ??!ВИЕ ЗА *** ЛИ НИ ИМАТЕ...??!

51

Анонимен

преди 3 години

До анонимемИСКАТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ДА РАЗКАРАТ МУТРИДУРО ЗА ДЕ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ ПОВЕЧЕ

50

анонимем

преди 3 години

До АнонименИскат служебно правителство за да фалшивицират изборите като във Венецуела.

49

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл от машини след като и децата вече имат компютри и през интернет всеки може да гласува от вкъщи директно за ЕС, НАТО и др. закони. Няма нужда от депутати. Ще трябват само малко ИТ, но тях ги има както е проф. Константинов. Просто много ненужен персонал и пари на вятъра за ненужни машини и партии.

48

анонимем

преди 3 години

До АнонименА бабите на село как ще гласуват като някой не са виждали машини, нямат GSM, а повечето от тях гласуват за БСП и президента а те са най- големите радетели на машинното гласуване.

47

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ЕЛИМИНИРА МУТРЕНСКИЯ ФАКТОР! ФАК, ФАК, ФАК МУТРИ, БКП УМРЕ!

46

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

Бате Корумпел и баба Вуна отиват в пенсия, после разследвания...

45

Анонимен

преди 3 години

МОНИТОРИНГА НЕ БЕ СВАЛЕН, ДОГОДИНА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ЩЕ БЪДАТ ПРИЗНАТИ САМО АКО СА ЧЕСТНИ... НАСТАНАХА ЛОШИ ВРЕМЕНА ЗА МУТРИТЕ НА УМРЕЛИЯ ГОЦЕВ..

44

Овърмайнд Джак 5:

преди 3 години

Майкъл Рупърт каза нещо много интересно и в него има голяма истина въпреки голямата трагедия: Всичко това би имало някакъв смисъл само за Бог. Е ако наричате Джак бог - със сигурност да ви кажа има огромен смисъл в пръстовите отпечатъци на Джак. Има смисъл за системни и тежки щети по цял свят, защото са "врагове" и защото интересите на Джак са наопаки на интересите на тези, които той нарича "врагове" - тоест всички ние. Защото Джак е маниакален, геноцитен убиец както и неговият Бог.

43

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Няма да се притеснявате другари. Цялото статукво отива в музея на тоталитаризма или на трибунал.. избирате сами...

42

Анонимен

преди 3 години

Мутрите умират, умират, умират!

41

Анонимен

преди 3 години

Догодина бате Чалгар отива в пенсия.. заедно с Баба Вуна Нинова

40

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ЕЛИМИНИРА МУТРЕНСКИЯ ФАКТОР ААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААЧОВЕЦИТЕ ОСТАВАТ, МУТРИТЕ УМИРА