30

Бизнесмен

преди 3 години

Мангьров каза с чаиче и аспирин на кои да вярвам

29

Анонимен

преди 3 години

ултра *** е тоя Чавдар, с плазма и баба знае. Нали така боко, корни и киро гела се излекуваха за 3 дни. Само, че плазмата е за дебели връзки, не за простолюдието. Последните са само донори за плазма - ако оцелеят преди това.

28

kk

преди 3 години

До анонимен 23 24 За твоя информация, в тази държава има много хора, които плащат много повече от 23 лв на месец здравен данък (аз лично плащам максимума). И друго - много нашите хора, за които се пази ремдесевира и плазмата, в голямата си част не плащат никакви здравни осигуровки защото са държавни служители. Ясно?

27

Анонимен

преди 3 години

Че това вече го знаем!!с кои болни се лекуват с плазма или това лекарство ,има познат лежа в ковид отделение ,каза че за,седмица лекар не е влизал в стаята ,само сестри и санитарки ,явно само богати и министри депутати ги лекуват с плазма

26

Анонимен

преди 3 години

Тая вечер ще се лекувам с "Финландия" с Кока-кола, за мезе печени филийки с краве масло, сьомгови филенца и чесън.

25

SS

преди 3 години

Абе няма ли в някоя лаборатория да го пипнат да влиза отзад и да поразява само меки китки?

24

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Март месец наистина ли пак ще идете да гласувате на изборите ?!--------------20,Едни ще отидат, с надежда да има молко от краденото и за тях.Други ще отидат, щото са взели добри париччки за гласа си.И едните и другите, така дават на крадците празен чек.

23

Анонимен

преди 3 години

колко рамдесевир от 5500$ дозата, може да си купиш с 23лв месечна здравна вноска?

22

Анонимен

преди 3 години

Българинът си взима заплатката под масата, плаща 23лв/месец здравни осигуровки, ама иска да го лекуват все едно е тръмп.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20За тебе - клизма.Ама едва ли ще поумнееш.

20

Сссс

преди 3 години

В листовката на Изоприносин пише, че има антивирусно действие! Та мисълта ми е дали може в първите дни на заразяването да започнеш ударно взимане на това лекарство или нещата ще загрубеят? Не се лекуваюте с Изоприносин без да се консултирате с лекар за каквото и да било!

19

Анонимен

преди 3 години

Плазма и др. подобни са за политици и сие, останалите да *** ! Март месец наистина ли пак ще идете да гласувате на изборите ?!

18

ВИП-ове

преди 3 години

Не само у нас, но и в цял свят ВИП-персоните преодоляват вируса за няколко дни. После казват в интервюта " Ами, с нищо особено не са ме лекували, пих витамин Д и се оправих"!

17

Сссс

преди 3 години

Има един много мощен имуностимулатор Изоприносин ! На времето бях заразен с вируса Хепатит Б за съжаление протече хронично, което е много опасно! Титъра на вируса в кръвта ми беше нисък, но няма лечение и Професора ми каза да го следим и на всеки три месеца да си правя изследване! Питах го за изоприносина мога ли да го използвам, той ми каза, че не се знае какще раегира вируса и може изведнъж да стане милиарди и да ме убие! Не го послушах пих го месец и се оправих завинаги! Но поех огромен риск

16

Анонимен

преди 3 години

Ремдесивир не трябва използва в извънболнични условия заради потенциални тежки странични ефекти. Другото е препарат за животни с още повече странични ефекти. А докторът е имунолог,той живи хора не лекува,камо ли такива с пневмонии. Изобщо тия дето обикалят из ТВ студия е ясно колко работа имат по принцип.

15

ВИП

преди 3 години

Не само Ремдесивир, но и болнични легла са пазят за ВИП пациент, но иначе имаме "над 100% заетост на леглата"!И след края на пандемията нашият щаб ще разполага с количества от Ремдесивир, които ше си пази ей така " да има"!

14

гошо

преди 3 години

В тотално отиващата ни държава лекарството е само една-"Господ да ни е на помощ"!

13

Ремдесивир

преди 3 години

Знам за случаи на конфискуван Ремдесивир на гранични пунктиве, когато хора са опитали да внесат по 1 опаковка за близки болни. Граничните полицаи са споделили човешки, че такива са инструкциите, и че пращат лекарството " на шефовете в София"!Та, ако някой не знае - да си внесеш сам Ремдесивир от чужбина е нарушение, а може би и престъпление!

12

Анонимен

преди 3 години

"Ивермектин", това не е ли Тръмп-овоти, от стволови клетки?-------Не, това е ветеринарен препарат, който се дава на животни против ***.

11

Анонимен

преди 3 години

Той препоръча изкашлянето да се прави наведен, за да може по този начин да се прочисти белият дроб.------- Това съм ги измислил сам още преди години, когато боледувах от тоя грип. Полезен съвет!