48

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е да се огласят работещите протоколи за овладяване на инфекцията и да се доставят необходимите лекарства в аптеките, и в болниците.И има работещи протоколи - няма нито един умрял депутат! Но загубихме много лекари и сестри...Защо тези хора не успяват да се лекуват качествено? Освен масираното заразяване има и нещо друго, още нещо...Колко са медицинските лица от военна, загубили живота си?

47

с.т.

преди 3 години

Оставаше и КПП-та да сложите и както казва народът "Всичко Мара втасала...". Абе, вижте как да съживите икономиката, да подпомогнете бизнеса, стига мислихте глупости и ръсихте простотии.

46

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от кпп-та, защото там няма далавера. Дремят като каиши, тоест както обикновено си дремят и нищо, празни джобове. А така като обикалят по къщята на хората, уж да вършат нещо, набелязват какво може да се гепи и снасят на цивилните си ортаци. После ще има делчо делев. Че Коледа на ошаф и зелева чорба не става.

45

.

преди 3 години

Не ви вЕрваме!

44

Харабейшио

преди 3 години

И Борисoff бе категоричен, че няма да се затваря нищо, ама!Толкова им струва думата, и са лишени от логика!

43

Анонимен

преди 3 години

то па ако сложите кпп-та ше ми пръднете на Х.

42

vlady

преди 3 години

Така или иначе ефектът от КПП беше практически нулев, ако не броим натрупаните допълнителни задължения за извънреден труд на МВР същото важи и за затварянето на парковете. МВР имаше сериозни задължения за неплатен извънреден труд и преди тези мерки, полицаите протестират и надали управляващите ще рискуват да засилят недоволството още.

41

като банани за ЧНГ

преди 3 години

Егати кефа - няма да има КПП - като банани за Нова Година! ;-)

40

Това от днеска 9 :05

преди 3 години

След 2--3 часа ще е нещо друго ,зависи как му е угодно на шкафчо !

39

Анонимен

преди 3 години

Щом казват така значи по Коледа КППта със игурност ще има. Вече им свикнахме на лъжите.

38

Анонимен

преди 3 години

А бря ..то имало заместници министри ,много остроумни ,като тая на здравето ,прилича на извънземна ,кой знае кви още има

37

бб

преди 3 години

Такова категорично мнение може да прави само премиера-не по компетентност,а въобще,само той казва-да или не.Да се знае и от разни там замове и други разни.

36

Анонимен

преди 3 години

Какви КПП-та, бе болни мозъци?! То със сегашните хахави мерки, дето не само лишевни от всякакъв смисъл, ами причиняват маса огромни вреди, нищо няма да се реши, понеже стигнахме платото, тия *** тръгнали да ми обсъждат нови!Ще ви поринем, бе изедници! Заедно с цялата ви администрация калинки, седящи си по диваните и получаваща пари от реалните работещи, на много които им слагате савака и сами си окачвате примката, понеже те ви пълнят буджета! Вирусите минават, но глупостта ви е вечна!

35

69

преди 3 години

ееее ама върнете ги, няма проблем, ще дойде време с вдигането на заплатите ви и да бъдете редуцирани, една камера изкарва в пъти повече пари за държавата и в пъти с по малко разходи от един ваш служител

34

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв смисъл от каквито и да било мерки горница. Най-много да вбесите народа, дето ви издържа да си висите по къщите и да ви нарине - цялата администрация с управляващите предколедно, както е и редно! Да ви видя къде ще работите с изпозатворени маса места. Айде спрете се малко и вървете да си лекувате нервите, четете нормални книги за възрастни, а не ФБ, гледайте хубави филми, а не новини. Белким ви се размърдат малко от малко поне мозъчните клетки!

33

Анонимен

преди 3 години

Кви кппта ле плашипутаци аз умишлено си греших егн то и никой не разбра защото никой не ми поиска личан карта

32

Гошо...Тъпото

преди 3 години

КПП-та наистина няма да има и причинат е...проста кат бял боб.Ще се ангажира целия наличен полицейски...апарат на посменна работа(без чиновниците),а това е...опасно за Боко.Който не е виждал полицай да...попържа,той нищо не знай.

31

Анонимен

преди 3 години

Значи болен сьм от - ковид , паля колата и разходки каде ми доидеЕвала здрава мисьл е паднала в борбата сьс - ковид

30

Да не спорим

преди 3 години

Няма българско КПП , което вирусът да не може да преодолее....с/у 20 #вр@ само- или по- малко дори :-( :-(

29

Анонимен

преди 3 години

Щом казват, че нама да има КПП-та, значи дръгата седмица ще ги сложат.