18

Киро Рамбото

преди 3 години

Абе какво ше тренираш, яж и си пий - един път се живее!

17

Програмист

преди 3 години

На който му липсва фитнеса - има 2 декара двор и няколко лопати за сняг. Ще взимам по 20 лв на час, приемат се и мултиспорт карти.

16

ужас

преди 3 години

Голям ужас, затвориха фитнесите! Ами сега?

15

с.д.

преди 3 години

Тези айлякчии да си спомнят как се тренирали баба им и дядо им. Много им порасна работата.

14

Анонимен

преди 3 години

Голем проблем бря....то който си спортува може и без фитнес)

13

АК-47

преди 3 години

Така-ааа, много са ми смешни, затворени били фитнес центровете. Ами на "Бай Кръстьо" е пълно с уреди за тежки тренировки. Тичате от Драгалевци до там, вместо по пътеката в залата в прахоляка, и след това тренирате на които си искате уреди. После на бегом до дома, същото време отнема, а сте и на чист въздух. Какво сте се разциврили...

12

Хм

преди 3 години

С две ръкохватки и общо 40 кила тежести стават много добри упражнения. А вместо клекове, пробвайте с патешко ходене да катерите стълбището в блока, ако имате такова. Другото - има безброй варианти на лицеви и коремни. Не е нужен фитнес, за да се поддържа форма.

11

Анонимен

преди 3 години

много са ми смешни гражданите ... фитнес ,, та фитнес .... а на баба ви градината сама си я копае жената.... хайде на село да и помогнете .. верно бицепс няма да стане, ама плочки на корема с правата лопата се загладат ако не друго ..

10

Анонимен

преди 3 години

*** то може ли наистина да се тренира без фитнес зала?

9

Анонимен

преди 3 години

Чиста диктатура фашизъм и геноцид

8

Анонимен

преди 3 години

За да тренирате качествено у дома, са ви нужни дебел ланец, пуснете брада и се снимайте по потник за Инстаграм..Друго не ви трябва..

7

Анонимен

преди 3 години

За жена вкъщи трябват йога килимче и 2 гири по 1/2 кг. За мъж трябва един под, лост за набирания и малко тежести, ако му се тренира с такива. Не сме умрели за фитнесите ви, честно казано атмосферата там е противна, близка до тази или на бунище, или на средно скъпа чалготека, в зависимост от клиентелата на съответния фитнес.

6

Анонимен

преди 3 години

Тренирам вкъщи всеки ден по половин час - напълно достатъчно за здраве, тонус и поддържане на добра форма. Ставам много рано преди мъжа ми и детето и така си осигурявам нужното спокойствие за тренировка. Стига да има желание човек намира време и мотивация, както и подходящи упражнения и програми. Другите си намират извинения защото ги мързи да гледат, искат да спят по много и са лениви.

5

Анонимен

преди 3 години

ХВАНЕТЕ СЕ НА СЕРИОЗНА РАБОТО --АКО ИСКАТЕ ДА СИ РАЗВИВАТЕ ДУХА И ТЯЛОТО !САМО РАБОТАТА ДАВА ---СВОБОДА , ЗДРАВЕ И САМОЧУВСТВИЕ!

4

ФИТНЕС..ГЛУПОСТИ

преди 3 години

Я , СЕ ХВАНЕТЕ НА РАБОТА В КЪЩИ , ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ КВИ КО ЧИНИ СА ВИ ДВОРОВЕТЕ ...СТРАХ МЕ ХВАЩА ЗА ЗДРАВЕТО ВИ!РАБОТАТА ---ДАВА СВОБОДА И ЗДРАВЕ!

3

Анонимен

преди 3 години

Като за начало, може да се поизрине малко сняг от тротоарите. Аеробно упражнение на открито.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз лятото ходих при стругар направи ми 2 дъмбела чиляка по 30 кила повече не ми трябва. Вместо лежанка ще наблягам на лицеви опори. А който лятото не е предвидил локдауна да гледа умно сега 5 минути във стената, помага срещу клаустрофобия.

1

Анонимен

преди 3 години

стига мрънкане, планини, паркове са отворени. Е като е студено ще си сефите на топло.Сакън батките няма къде да се пънат пред кифлитее...