89

Анонимен

преди 3 години

До 73Имам множество познати програмисти, наблюдението ми е, че повечето са просто code monkeys. Продуцират или копират еднотипен код, без каквато и да е мисловна дейност. За сметка на това се имат за голямат работа, защото заплатите им са по-близо до европейските поради това, че са ишлемари (подизпълнители). Познавам и интелигентни програмисти, които наистина правят добри пари и имат основание за самочувствието си. Бих предположил, че добрите са <5% от всички, както във всяка професия.

88

Анонимен

преди 3 години

До ЦцццНа това в пети не трябва да му помгагаш, не и по време на часовете. Ако има нужда от твоята помощ, то имате нужда от друга, по-специализирана такава.

87

Цццц

преди 3 години

Не са само тези деца, а и останалите. Днес направо се побърках двете деца в една смяна и двете госпожи да говорят. След като ги раздели по стаите започна ужасът да обикалям по стаите за да им помагам едното е в първи клас другото в пети, представям си ако бях и учител. Как измислих те тази дивотия или нулева година или без лятна ваканция. Този вид обучение е пълна пародия. Щеше да е добре, но не повече от 1-2 седмици.

86

Анонимен

преди 3 години

Защо проспахте лятото? Знаеше се, че зимата ще бъде трудна.

85

от село

преди 3 години

Вълчев това са децата където ефективно за записани в системата ,а ходят неефективно от дъжд на вятър в училището ,докато получат помощите за първолак и запълват списъка на някоя паралелка за да не се закрие.

84

Евала

преди 3 години

Те са общо към 55 000 , а 35 000 не могат да учат...ще падна. Събрали са се най-големите гений в тая държава да мислят ефективни мерки и закони !

83

Анонимен

преди 3 години

Програмист - "Корпоративна ***, която ни води към Ceberpunk 2077, прави се на умна, но е поредното гладно капиталистическо пpace"

82

73

преди 3 години

До АнонименКато програмист с дипломи по "Компютъни науки" и "Софтуерно инженерство", смея да твърдя, че "програмистите", като цяло не сме с толкова високо IQ, колкото им се иска на повечето. Ама какво разбирам аз! Кодя от 11 годишен и съм бил в три университетета и 4 държави!

81

Анонимен

преди 3 години

Не ни занимавай с ромите, те са проблем от 30 години, който не можахте да оправите, така че последният кусур им е онлайн обучението в махалата, те така или иначе от образование не се интересуват, няма и да започнат. Въпросът е с нашите деца какво смятате да правите , пак няма никаква яснота, защото лятото 3 месеца и повече, добре си починахте и сега стоите като в небраното лозе! Можеше по-рано да започне учебната година, можеше децата да не се тъпчат по 30 в стая, за да не се стига до тук

80

Анонимен

преди 3 години

До До 58 Не съм програмНейронната мрежа .... ахаххахахахахахахаха. А ANN на какво е абревиатура? И защо си сложил "numpy" в кавички, а Tensorflow не? Доста непостоянен стил.Библиотекта я има и за други езици, благодаря за смешките :)И отново - не е нужно да имаш познания по TF или в ML, като цяло, че да си програмист. Все пак, само допреди 6 години, занимаващите се с DS бяха 1/20 от бройката, която са днес.

79

Анонимен

преди 3 години

Оставете децата на мира !Кой изобщо го сътвори тоя ковид 19 Спирайте тотално всички училища до септември докато изчезне тоя така наречен ковид.

78

Анонимен

преди 3 години

Трябва много промени да се направят в образователната система

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Махайте го това онлайн !!!" - мутростроител се познава от километър. Мъни, мъни го заставят да реве , а за децата въобще не го е еня.

76

Анонимен

преди 3 години

То в България изобщо не се учи я направо по добре повече изобщо да не се ходи на училище

75

Анонимен

преди 3 години

За съжаление това са същите деца дето не ходеха въобще на у-ще, етноса е ясен. А министъра да спре да лобира за мутренските фирми по ремонт и поддръжка на сграден фонд. До гуша от лобисти-фашисти.

74

Неграмотник

преди 3 години

Абе програмисте, ти имаш ли представа какво вършиш, и за какви пари? Само за информация, в Германия Програмист на свободна практика, успява да си докара 100хил. евро на година. и то като си скъса *** от работа. Разбирай всеки ден по 12 часа. А ти, видиш ли избираш за кого да работиш. Май точиш карти ми се струва. Т.е. избираш картите на кои хора да източиш.

73

Анонимен

преди 3 години

То нали знаете, че не само програмистите, а по-принци хората с високо IQ изобщо не са от най-работливите, а и едва ли биха се навили и поддали на експлоатация и манипулация от български работодател тип овчар.

72

Koj

преди 3 години

Кой даде like-a си за програмиста? И за какво? Заради заяждането?

71

Анонимен

преди 3 години

Явно предпочитате накъсан образователен процес - тоест, учениците да не учат материала си, а просто да са на училище, на занималня. Ама нали всички са компетентни.... Нарушеното общуване с връстниците и дългите часове пред компютъра са малкото зло, повярвайте ми.

70

6

преди 3 години

Спрете тази инквизиция с децата ! Какво означава 4 до 7 часа пред компютъра ?Освен това и липса на социален контакт , увредено зрение ,родител в отпуск , липса на обратна връзка с учителя и т.н. и т.н.МОН са неграмотни педагогически и психологически и медицински ! Имитация на обучение ! Пълен фалш !Спрете тези некадърници докато не са увредили децата ви съвсем !