14

Анонимен

преди 3 години

Щом са ниски заплатите на медици и учители, за какво ниво на държава говорим.Нека дават на всички, този с Ковид има можда колкото всеки друг от лечение, колко персонал не в Ковид отделения си отиде От живота?

13

Сестра

преди 3 години

Когато се молехме за жълти стотинки ни се подиграват сега пък имали нужда от сестри Кога ще се реши веднъж за винаги въпроса на сестрите със заплатите не само обещания

12

Народна

преди 3 години

Във 2ра мбал София сестрите са 80% пенсионери на по 70 год още чакат обещаното увеличение 950лв

11

Сестра

преди 3 години

То нямаше да има и сестра с по малко от 950 лв основна заплата но обещаното не е като даденото

10

Анонимен

преди 3 години

Не се ли научихте от герберски номера.Фокуса на тиквун е да се обещава ,после или се въртят парите на лихва или въобще не се дават.Забележете как със широка ръка заявява 70-80 мил. , за него 10мил са нищо.Който им вярва още е глупец.

9

Сандо

преди 3 години

првавят се на разсеяни и неразбрали до последно

8

Анонимен

преди 3 години

Обещаването не е ,като даването за герб.аджиите. Те на сестрите все им обещават, то КТД, то ПМС, ДМС. А заплатите все около МРЗ 600/650 лева нето , колкото да оцеляват.

7

Анонимен

преди 3 години

Ключовата дума е "се очаква".А заглавието е "Изплащат"?..билю,билю,билю

6

българин

преди 3 години

Странно ми е всичко това което прочитам за лекарите! Един пример! Ако аз съм военнослужещ и има военни действия.То съм задължен да защитавам интересите на България! Ако Не следва военен съд! Защо медици положили Хипократовата клетва,имат правото да избират дали да си тръгнат или лекуват пациенти? Макар и днес да са " клиенти" Подвижни банкомати за съжаление! Та?Защо са им нужни повече пари за да си изпълняват задълженията?

5

ДДРОнег

преди 3 години

Вчера в лечебното заведение пристигна ресорният зам.-министър Жени Начева, която обеща парите да постъпят по сметката на болницата още днес.""И к'во, ако не беше обещал министъра, нямаше да ги изплатят ли ?!Обърнахте лекарите на просяци !!!

4

защо

преди 3 години

Това е новина. Заповедта е от Март. 8 месеца плюс "подсещапе" от всички телевизии бяха нужни на администрацията да разбере, че трябва да плати. И 20% увеличение?? Ама идват избори. Няма как!!

3

Тончо

преди 3 години

По телевизията-всичко мед и масло, излезеш навън, държава на автопилот.

2

Анонимен

преди 3 години

Така ни работи цялата държава. Като им развее някой нацвъканите гаи. Редно ли е да се молят за полагаемото им възнаграждение? Нали цветя и рози се ръсят от телевизора?

1

Анонимен

преди 3 години

ако не беа вдигнали валянка, дали щеха да им ги платят?