19

Анонимен

преди 3 години

"...Масово се крадат катализатори на по-новите автомобили. Основният начин за спиране на кражбите е контрола на пунктовете, които изкупуват катализаторите."---Що само пунктовете? Или идеята е брънката да се скъса само там... и толкоз

18

Пипи

преди 3 години

При техническите прегледи се съставят списъци на колите с катализатори и адреса на местодомуването. Предоставянето им е срещу пари. Сигнализирал съм в ДАИ но все тая. Елементарно е да се види колите с откраднати катализатори в кой сервиз минават на преглед и да се хванат бандюгите.

17

У

преди 3 години

Еехей..., моят още 2015-16 та го оправиха. Оказа се неизвестен извършител!

16

Зоро

преди 3 години

Има специални клещи за рязане. Кой ще ти стърже с диамантено въже.

15

До SOFETO

преди 3 години

Във Франция ,ако знаеш какво крадене пада,бедна ти е фантазията!!!Професионално!!! Тук сме направо ,,пеленачета" в тази област в сравнение с тях!

14

Sofia

преди 3 години

Вceки дoшъл в грaдa oт рaзни ceлищa , кoитo зa дa ги нaмeриш , първo трябвa дa ce изгубиш cлeд кaтo ce пoшмaткaт и cмeнят някoлкo рaбoти , къдeтo ecтecтвeнo иcкaт дa ce рaбoти , прoбвaт в пoлициятa и aкo нe мoгaт дa cтaнaт пoлицaи , cтaвaт тaкcимeтрoви шoфьoри.

13

Анонимен

преди 3 години

Паладият явно пак се е вдигнал

12

защо

преди 3 години

Катализаторът не е акцизна стока. Друго си е на дядо ракията в мазето. Пък и ще подпомогнем икономиката. Ще оставим пари в магазина, след това в сервиза ... и те така.

11

Анонимен

преди 3 години

Жалко, но ако се върна в Бг, трябва да си нося старите дрехи, да излизам със стария телефон, да вадя "Застава"-та от гаража на дядо ми , и да купувам кремриши- за да не се помисли някой че живея като бял човек и да побърза да ме обере... А да и вечер задължително се отвива крушката от лампатя на двора, че знаеш ли- ще видят че свети, ще помислят че имам пари да си платя тока.

10

Анонимен

преди 3 години

Контрол може да има, но няма кой да го упражнява. В тая държава кадърни не останаха...

9

Анонимен

преди 3 години

До sofetoA ти не си разбиращ, нали?

8

sofeto

преди 3 години

Тази година зорлем накарах в пункта за технически преглед да измерят изгорелите газове на колата дали е в нормите. От тези данни поне малко разбиращ може да си направи изводи за състоянието на МПСто!

7

sofeto

преди 3 години

В БГ всички и всичко се краде, само пеленачетата са изключение, още не са проходили!

6

До 2

преди 3 години

Има полиция, как да няма! Най-вече по протестите (вкл. техните)!

5

Това не е

преди 3 години

от вчера и не става без поръчки от фирмите на власт имащите. Този "бизнес" не може да съществува и без чадъра на МВР. Крадените катализатори се изнасят за рециклиране, а това също е бизнес на близки до властта фирми. Ако имаше контрол по пунктовете за изкупуване на отпадъци, ако нямаше щъкащи насам - натам каруци из София и ако МВР не се прави на умряла лисица..., но това у нас са само мечти. Далеч по-лесно е да се налагат глоби на пострадалите собственици.

4

Анонимен

преди 3 години

Е, много ясно че ги крадат. Все пак да не забравяме къде се намираме.

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Петя, що не уточняваш с кво ги режа тия катализатори, за 2-3мин.Или не си разбрала и ти, че режат с диаманено въже

2

Аз

преди 3 години

Няма ли полиция в тая държава?)

1

1234

преди 3 години

Това ще им е за послдно, после ще крадата направо батериите.