8

Ааас

преди 3 години

Интересно че затвориха пак само децата. Тези които трябва да пазим си щъкат целодневно където си искат. Но децата и техните родители вътре в къщи. Бати тъпите мерки. А кръчмите що ги затворихте. Хората си сядаха през три маси и ням проблем.

7

Korean soup

преди 3 години

До Анонимен 4: Преди 100 години имаш ли представа колко е била заболеваемостта и смъртността при децата? А при възрастните? А баба ти ползвала ли е преди 100 години Интернет, за да ръси акъл, дето го няма?

6

Разбира се !

преди 3 години

Много ясно, че ще се отрази !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Отразява се всички всяко затваряне.Пък вие си лъжете мозъците, ако ги имате, че затворите ви създават сигурност и ви носят здраве. Като сте овце - оградата ви се види сладка.

4

Анонимен

преди 3 години

Преди 100 години в кои салони и по колко време са играли децата? Само глупости измисляте...

3

Анонимен

преди 3 години

До Черна Коледа: Заради такива като теб се убеждавам, че на протестите ходят само някакви озлобени ретарди, на които все някой друг им е виновен, че са аутсайдерите на обществото. Сега вече и спортуването на децата стана най-големият проблем. Ами ходи да протестираш и да замеряш с яйца някоя детска градина и после се заключи хубаво вкъщи, да не вземе някое дете да ти дойде на гости и да ти "пречупи врата с карате удар". В твоя случай, това ще е за твое добро.

2

Анонимен

преди 3 години

"Децата се обездвижват, което е лошо за имунната им система" за има няма 48 часа, айде холан не са от течен шоколад. А ревльовците са тия със залите , сакън ако залите не работят след два дни Всички ще сме с рахит и като от Бухенвалд. Алчна сгаан.

1

Черна Коледа

преди 3 години

Ако целта е да очистят бабата и дядото винаги могат просто да им пречупят вратовете с карате удар.Не е нужно да ги заразяват с коронавирус.Нали тва е целта ?Да се събират на групички всички да са заразоносители отиват да видят баба и дядо и по Коледа дъртите се уреждат с дървени балтони и кратко пътуване с нестандартно комби.Родителите се радват че са прибрали къщата или апартамента а малките *** са заедно и не са се обездвижили.Власта ликува-икономисала е от пенсии.Празниците идват !