66

пул

преди 3 години

Руската ваксина е у нас от една седмица 120 000 дози. Проверете ,но си траят !

65

до 73

преди 3 години

На Пфайзер ваксината беше готова април (алфа версията й). И от април до ноември се тестваше. А руското посмешище никой не го тества и бам- на пазара. Ужким с висока ефективност, ама, разбира се, далеч от истината. Имунитет, евентуално, чак след 3 месеца и то има-няма 50% ефективена. Нали амеркианците пуснали Sars-Cov2? Нали така тръбяхме от Кремъл? Как точно те нямат ваксина и били я откраднали от голташка Русия? Ходи се ваксинирай извън ЕС. Спира ли те някой? Абсолютно не.

64

111

преди 3 години

До АнонименКитайската се продава в региона там, дори ОАЕ се ваксинират с нея. А руската е супер, ама нали сме в ЕС, слушаме и изпълняваме. След 3 месеца унгарците ще се пекат на моретата и ще се разхождам насам.натам, а ние ще си стоим в къщи.

63

А руската?

преди 3 години

Руската вaксина се приема на 2 пъти. Да не би Пфайзер да са откраднали метода от там, а сега просто да си измиват отговорността с тази скалъпена история.Малко звучи като при САЩ дето една чистачка съборила стендерите със пробите за допинг и затова не можело да се направи контролна проба.Не съм за Русия, но запада е много нагъл и безочлив. Лъже и маже.

62

Анонимен

преди 3 години

Поредната рекламно - дезинформационна саттия, за най-вредната ваксина в момента. И естествено, "автор" е Василева, която публикува само пропагандистки материали, препечатани от западната пропаганда.Вероятно точно нея са поръчали каръците от нашето здравеопазване, платили са предларително и сега се чудят какво да я правят.Ловко лъжата, че имала ефективност 90% при тестове показали около 65% я замазват с "ефективност 70% до 90%.И каква полза от тези писания?

61

Анонимен

преди 3 години

От всичкото което прочетох излиза че руската ваксина е по-добрата. Ей на, Русия вече си имунизира населението. ЕС само говорят и дават на населението празни надежди. Пфайзер не могат да си намерят суровина. Англичаните не знаели по колко да е дозата. Китайската въобще не се продава извън Китай. И какво, ЕС е една говорилня, а населението чака и даже се страхува от очакваните ваксини. Като има руски и са добри , ами да купят от Русия. Останалото е бла-бла-бла!

60

Кико

преди 3 години

Аз чакам мнението на Перник-те знаят всичко! А на ковека със зелените чорапи, не чакам мнение-то му, то ще ни бъде натрапени!

59

Йокин

преди 3 години

Световноизвестни,учени,професори,доценти,а не могат да открият,ваксина почти цяла година.

58

Я па Я

преди 3 години

До АнонименИ КАТО СТЕ СДОБИХТЕ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТЕ ЛИ ,ИЛИ Я ПАЗИТЕ ЗА ЗОР ЗАМАН ,Я ВИЖТЕ ,ДА НЕ ПРОКИСНЕ!

57

A НАЙ-ВАЖНОТО?

преди 3 години

Най - важно е да има име и цена!А после ще забъркат нещо!

56

АнглийскиОткриватели

преди 3 години

Със ваксина - 14 дни Без ваксина - 2 седмици!Хайли лайкли, ако си плащате да не ви боцкат ще го минете без странични ефекти!Еврика!:):)

55

Хайли лайкли Ха Ха!

преди 3 години

"Възможно е да се забави масовата имунизация във Великобритания и в ЕС"Изненадани имали?След историите за новичока ... изследванията им са 'научни' като комикс.

54

Анонимен

преди 3 години

После защо имало антиваксъри.. Днес случайността е щастлива, утре може да е нещастна. Всички са освободени от отговорност със закон. Дреме им.

53

Анонимен

преди 3 години

Моето семейство се сдоби с ваксина спутник 5!Боли ме *** за другите !!!!

52

Анонимен

преди 3 години

До Киборг 1Демек не се притеснявайте , ако има грешка във ваксината и умрат 2 000 000 000 човекаЕ какъв е проблемът да умрат 2 000 000 000 човека, които и бездруто ще умрат?

51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРуският продукт е качествен и евтин. Неудържимо конкурентноспособен.наквасил си се с руски продукти още от сутринта, а :)

50

аз да ви обадя

преди 3 години

Явно и те са на нивото на българското здравоопазване- и в България единствените, които се измъкват невредими/живи от болниците са хората претърпели недоглеждане от страна на бялата мафия. Защото ако от болницата решат че си финансово перспективен са готови да те обгрижват до последния лев- пардон , до последния ти дъх.

49

Анонимен

преди 3 години

значи хем сбъркана и даже непробвана при над 55 ,хем вече текат доставките и след месец е ТУК...какви са тези изпълнения...Ако е така...официално да откажем доставките и това да се каже на хората от официалните упълномощени лица от щаба..а не от dnes.bg да го научаваме...ако е такава ситуацията,тогава не би трябвало да си ги бием тези ваксини и още повече хора ще се откажат и ще се създаде въобще недоверие към ваксините,което и без това е високо...

48

Анонимен

преди 3 години

До 62Не знам как можеш да сравянваш двете неща :) едното е природно изкопаемо другото е медицински продукт. Не е като да го копаш. Сещаш се. И това, че е руски по нищо не го прави добър. Не знам от къде идва тази романтизирана идея, че Русия е нещо невероятно. Ми не е. Вие сте я виждали само на картата.

47

Анонимен

преди 3 години

По същата причина, поради която игнорират евтиния руски природен газ. Руският продукт е качествен и евтин. Неудържимо конкурентноспособен.