37

Работодател

преди 3 години

Студентите ке пукнат и ке останат студентките да се забавляваме

36

Анонимен

преди 3 години

В Кауфланд е гмеж,то по време на панаир толкова хора на едно място няма.Днес лимоните са на промоция.Мерки-да бе,да!Дръжки!

35

Criticus Magnus

преди 3 години

До ПитанеТакива доклади няма кой да ти даде, защото и аз не знам да има. А въпросът за ОПАСНОСТТА и СМЪРТНОСТТА не е поставян до колкото знам. Беше, както и все още е, поставен въпрос за това, че НИКОЙ НЕ ЗНАЕ какъв е ефекта от тази болест. Прилича на "грип", но май не е. Това което е видно по света е, че изисква доста грижи за хората с тежка симптоматика и, че здравните системи се претоварват. Може и да го изкараш на крак! Ама не дай си боже да ти трябва болница... За това са мерките!

34

Питане

преди 3 години

До Criticus MagnusДобре де, признавам че първите 2 седмици на Март месец и аз се вързах на лъжата , за ОПАСНОСТТА и СМЪРТНОСТТА , а не за съществуването. Би ли ми дал примери къде да прочета някакви доклади ОТ ВИРУСОЛОЗИ за тази невиждана чума. Както един колега по-долу писа, така и аз ще се съглася с него, че ако има докумети от аутопсии ЕДИНСТВЕНИЯ ДОКАЗАН ОТ НАУКАТА метод за констатиране на причините за смъртта ще си върна думите назад и ще призная че греша. НО според СЗО са забранени

33

Анонимен

преди 3 години

До Criticus MagnusА аз го наричам новата диктатура, която си търси новите доносници.

32

Criticus Magnus

преди 3 години

Това което някой нарича "донос", аз наричам гражданско самосъзнание. "Донос" е една *** дума от едно гадно време.Днес, в крайна сметка има ясни правила има и институции които трябва да контролират за тези правила, за които аз плащам данъци. Както и вие!Когато правилата не се спазват - имам пълно право да търся отговорност на този на който плащам да ги контролира. Особено когато този който трябва да ги контролира има претенции за по-високи заплати (демек да им плащаме още повече)!

31

Унуфри

преди 3 години

До АнонимеН 29ВЪРНАХМЕ ВРЕМЕНАТА НА ДОНОСНИЦИТЕ КОЕТО СИ Е МНОГО ЯКО :DАми да , виж че всички който пускат минуси се подмокрят от кеф като разберат че накой ще решава вместо тях и няма да им иска мнението. Точно како е било преди 89-та ( наследниците на БКП партийците - днешни ГЕРБ, БСП, ДПС, псевдо патриоти , АБВ-та и друга ***)

30

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистТеб като ти чета разсъжденията, по-скоро си дядото на програмиста.

29

Анонимен

преди 3 години

Ковид е просто грип за празнуващите 8 декември, риска е само за празнуващите на 7мо число за месеца

28

АнонимеН

преди 3 години

ВЪРНАХМЕ ВРЕМЕНАТА НА ДОНОСНИЦИТЕ КОЕТО СИ Е МНОГО ЯКО :D

27

Criticus Magnus

преди 3 години

Айде сега МВР, да видим дали може да си изкараме 30-те процента увеличение на заплатите за които се протестира. Аз лично се надявам на пълни проверки - във всяка община където се намират къщи за гости има и полицейски служители които биха могли да проверяват.С по-високите заплати идват и повече отговорности... Време е всеки да си свърши работата!

26

Анонимен

преди 3 години

Ами като го знаете, почвайте яки проверки на всички къщи за гости и яки глоби и затваряне!!! Иначе - управия няма!

25

Анонимен

преди 3 години

Ще има да се крием като в сухия режим.Тъй ще да е дорде управляват екоидиотите на Грета Тунберг.

24

Време е

преди 3 години

И да е ясно , никой не отрича че короната съществува, а че е такава чума. Докато не покажат официални документи от аутопсии - единствения метод удостоверяващ причините за смърт , не можете да претендирате за обратното. Странно е че за 8 месеца човечеството захвърли хилядолетия от медицинската наука и поне 300 години научен напредък за една светоовна PR акция

23

Анонимен

преди 3 години

Нека не забравяме все пак чии са Къщите за гости и кой открадна Евромилиардите.

22

Анонимен

преди 3 години

Понеже у нас самодисциплина няма, затова повсеместното затваряне ни е единствения шанс за оцеляване. Казвам го като човек, загубил работа, и като човек, който се старае да спазва всички правила. Също и като човек, който знае какво ни представляват болниците и без вирус. Всеки ше имре някой ден очевидно, но за едното напиване струва ли си?

21

тъкмо хазяите

преди 3 години

ще дада фира щото са дърти, и боко ще е щастлив че ще плаща по-малко пенсии

20

ЕЕЕЕ ГАНЬОООООО

преди 3 години

7 души от компанията трябва незабелязано да се изнижат и после да се върнатПРОБЛЕМА ЩЕ ДОЙДЕ КОГАТО ГИ ГЕПНЕ КОВИДА А ОТ НЕГО НЯМА ИЗНИЗВАНЕДИРЕКТНО У ГРОБА;)

19

Време е

преди 3 години

Долу коментиращите да зазидате вратите и прозорците на домовете си, да спрете достъпа до интернет и да останете само на антена осигуряваща достъп единствено до БНТ БТВ И НОВА по зомбивизора. Само моля Ви се преди да си легнете да сложите по 2 чифта ръкавици 5 слоя маски , да закачите конска подкова и за късмет да хвърлите сол през рамото и да закачите конска подкова на стената. Продължавайте да живеете.... оф извинете да съществувате.

18

Анонимен

преди 3 години

Нямате 1 лев да излезите да пиете кафе като бели хора ,и за това се кефите че затварят заведенията да им е кофти и на другите .