19

Анонимен

преди 3 години

Американците сега ще ги натиснат здраво, вече са част от НАТО и базичките скоро ще се пръкнат на тяхна територия. Македонците ще бъдат дресирани по бързия начин !!!

18

Анонимен

преди 3 години

В депешата нещо не виждам да се споменава България,което ще рече ,че мъкедонците са виновни за липса на напредък към започването на преговори за членство.А,са виновни защото не са си коригирали историята с Българската.

17

Анонимен

преди 3 години

Моля, не се заяждайте за историята, чичо Джо ще ви каже на вас кой е най-стар и най-велик.

16

Анонимен

преди 3 години

Българите също сме разочровани, че ни искат визи за САЩ.......................да, но янките не се трогват, нали???

15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Байдън като вземе...официално власта първо да посети Скопие за да види на...живо македонците и техните...вълнения.След това да дойде в София и да...коленичи молитвено в...центъра.Тогава чак може да се обърне фффнимание на...онеправдания македонски въпрос от...лошите българи.

14

Анонимен

преди 3 години

Македония винаги си е била независима в културно отношение, абсолютно самостоятелен център на книжовност, народно творчество, икономика. Не виждам на какво отгоре се тикате и се натрапвате там, където не ви сакат!

13

???

преди 3 години

Братята американци още ли ни искат визи за САЩ???Май да.............хаха!А тръгнали да се месят в европейските работи!!!

12

България над всичко

преди 3 години

Да ги направят американски щат, като искат САЩ, ние българите не искаме в ЕС хора, които поругават БГ-гробища и паметници!!

11

???

преди 3 години

И защо братята американци се месят в работите на ЕС??Избраха дъртия педофил Байдън с манипулации и сега .....................става лошо за България!!

10

Георге Миленковски

преди 3 години

Како е, а? Европска униja "през крив макарон" а? Jехехехехеееееееее

9

Това е

преди 3 години

САЩ ,Германия и Франция са държавите определящи правилата в ЕС.

8

22

преди 3 години

Стана тя - САЩ ще управляват и решенията на ЕС?!!!

7

Барселона

преди 3 години

Ако така наречените к.и.б.и.ц.и....желаят нещата да станат по бързо и ако са запознати с проблема,няма какво да приканват България,а да кажат на РСМ да признае истината и да започват преговорите....

6

УМЕН

преди 3 години

Абе тия и велосипеди имат....лелееее колко са напреднали. След 40 години ще почнат да си купуват и коли.

5

Анонимен

преди 3 години

Утре боковците с вазилин в посолството на фащ

4

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Не САЩ, ако ще марсианците да лобират за Македония ветото ще трае докато и последния фиромистански не изрецитира аз съм българче.

3

Анонимен

преди 3 години

Вкараха ги в НАТО без да ни питат.В Европейската работа да не се месят.

2

Тикволандия

преди 3 години

Какъв им е проблемът на американците? Щяха да имат проблем, ако бяхме спрели Македония по пътя към НАТО. А дали македонците ще са в ЕС или не би трябвало да им е все едно. Важното е, че и те като нас вече са вързани да купуват американско оръжие и да служат на американските интереси.

1

Зозо

преди 3 години

Да не се помотват макетата, че и те трябва да се отчетат с някой милиард за ефки на големия презокеански брат. Още едно жертвено агне за оглозгване