35

до28

преди 3 години

Европа води политика на геноцид спрямо застаряващото си население. До вчера ревяха че нямало да има пари за пенсии, помните нали? Това умишлено не-взимане на сериозни мерки дали е случайно? Не мисля. Пазете се.

34

до36

преди 3 години

ами има от какво да се страхуват хората. Познавам починали при съмнителни обстоятелства и доста текущо заразени. Дано се оправят. Бъдете здрави.

33

Инженерчето

преди 3 години

За сметка на това - контролът върху хората се оказва елементарна работа. Плашиш ги с Баба Яга, и оттам е лесно - отваряме, затваряме, маски, вечерен час....Всичко в името на "доброто"

32

Основната поука

преди 3 години

Демокрацията в този и вид не е конкурентна на китайския комунизъм....Оцеляват по-добрите!

31

Поуки

преди 3 години

1. Политиците си играят игрички и кра-дн-ат винаги - с или без пан-де-мия.2. Ум-рел политик няма - за тях се полагат грижи.3. Болниците не стигат за всички. Много си мр-ат вкъщи.4. Повечето хора се пазят и пазят другите но има и о-л-игофр-ени. С други думи лъжичка ла-й-но прецаква каца с мед ако не се изхвърли бързо.5. Управлението на кризи е най-ефективно при диктатура(Китай).6. Ограничителни мерки вършат работа само окомплектовани със социални такива (Китай) и реален контрол (Китай).

30

Родолюбец

преди 3 години

Грухтенето на либералите , за свят без граници,за толерантност към всякаква *** и т.н. ,се *** в беззаконие ,кражби ,убийства ,а сега и тази безгранична китайска болест!!!Сега заради либерастите не може да се излезе от дома!?Без ред,дисциплина ,труд добра медиц.помощ, сме живи умрели!

29

Анонимен

преди 3 години

Поуката е една - човек не може да контролира вселената.Който още не го е разбрал, много има да страда.За жалост глупостта човешка се яхва от политици-монополисти и нанася реални огромни щети на човечеството.

28

SS

преди 3 години

Чух ,че разработвали друг вирус който прониквал отзад и поразявал само меки китки.Ако това е верно бих желал да спонсорирам разработката му . Или да получа формулата и технологията за производството му.

27

Емигрантка

преди 3 години

Явно по- разхлабени са правилата в Европа. В Австралия е 14 дни за всички- контактни и позитивни. На всички на 4 и 11 ден се прави PCR, после пак на 14 ден отново, ако са положителни то продължават да са в карантина , ако са отрицателни след 24 часа се прави нов тест и ако пак е отрицателен се освобождават от карантина. Всички които са болни или положителни докато не дадат 2 отрицателни за 24 часа не ги пускат или изписват ако са в болница. Всички тестове и PCR и кръвни антигени са безплатни независимо симптомен или не. На карантинираните се правят на място, идват сестри и им ги правят в ка

26

Анонимен

преди 3 години

Тъй, тъй, няма вирОЗ!.

25

Анонимен

преди 3 години

Ами Ле Пен ви го каза връщане на границите и до 20% апетит на фирми извън тези граници, но РЕВ до небето било популизъм и по маастрих_нин не можело. А нашия просто сланинки капеше от умиление как щели да сме заедно в бедата.

24

Анонимен

преди 3 години

Контрол срещу глад!хахахахаха21 - ви век е...

23

Анонимен

преди 3 години

Що не се понесе сега насред париж целият кслсбалък наперени управленци да си попейкат НЕ НИ Е СТРАХ! Страх лозе пази, ееееей! Очовечавайте се, че времето тиктака. Не стискайте трилионите, преразпределяйте по човешки. Големият кокал троши зъби.

22

MaйMyнaтa

преди 3 години

Пол! Тебе Пол, ще пратим на по убаво место. И по-топло де

21

АнонимеН

преди 3 години

СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕ Е УВЕЛИЧИЛО 10 ПЪТИ ЗА 200 ГОДИНИ!!!ВЪВ БЪЛГАРИЯ ИМА 2-3 МИЛИОНА ДУШИ НА ВЪЗРАСТ НАД 60 ГОДИНИ!!!СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ МОЖЕ ДА НАМАЛЕЕ ПОНЕ 10 ПЪТИ И БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ДАДЕ ЕДНО 2 МИЛИОНА ОТ ТЕЗИ НАД 60 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ -----------------------КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗЕМЯТА ДА СИ ПООТДЪХНЕ ОТ ЧОВЕКА!!КОРОНА ВИРУСА УМИРА ПРИ ПО-ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА А ПОВЕЧЕТО ЖИВОТНИ ИМАТ ПО-ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ОТ ЧОВЕКА И ЗАТОВА ТОЙ НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА ТЯХ!

20

Анонимен

преди 3 години

К'ъв контрол бе наркомани. Никога не сте имали контрол нема и да имате. Само създавате проблеми. Контрола е в баланса, а баланс няма, логика няма, мисъл няма... Всички сме долни роби не ковид фашизма. Европа е една пасмина запартъци 'дето се мислят за много умни и велики лидери. Всички поакаха, всички си унищожиха икономиките, всички заграбиха властта и паричката.

19

АнонимеН

преди 3 години

До MaйMyнaтaБОРИ СЕ СРЕЩУ ПОДТИСНИЧЕСТВОТО :D

18

АнонимеН

преди 3 години

ГРАФИКА ЗА 2021-ВА Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН!!ДА ИДВАНЕТО НА ВАКСИНАТА НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ СТРАДА И ЩЕ ИЗПЕРКВА ВСЕ ПОВЕЧЕЩОМ ВАКСИНАТА ДОЙДЕ И СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ НЕ Е ЕФЕКТИВНА И 1% СРЕЩУ 28-ТЕ ХИЛЯДИ НОВИ МУТАЦИИ НА ВИРУС 2119 ЩЕ ИМА ЯКО КАРАНТИНА И ЯГО ГРАБЕЖИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ!!!И ЗА ЗАВЪРШЕК ВИРУСА ЩЕ ЗАРАЗИ НЯКОЙ БРОНЕНОСЕЦ И ОТ ТАМ ОТНОВО ЧОВЕК И ЩАМА ЩЕ Е СУПЕР ЗАРАЗЕН И СМЪРТОНОСЕН КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ПЪЛНО УМОПОМРАЧЕНИЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ И ИДВАНЕТО НА СВЕТОВНАТА ВАКХАНАЛИЯ!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Напълно обосновани са сегашните мерки и даже закъсняха. Какво друго да направят, като сме първи по смъртност в Европа?

16

111

преди 3 години

Скоро Сатанистите ще разберат кой контролира планетата.