34

Нн

преди 3 години

Затваряйте мишоци,глад ви чака!

33

гражданин на София

преди 3 години

Какъв фалит? Това е пълна заблуда!При работещ хотел, заведение 3 седмици сатрохичка! Това са най-бързо възстановяващитесе дейности. Те просто са свикнали с голям % печалба/скрита/,сменят си всяка година колите, жените и т.н.

32

Работарин

преди 3 години

"За нас това второ затваряне е равносилно на фалит"А га ядохте кИфтетата не рИвахте?

31

наблюдател

преди 3 години

А, на бас, че Данчо ще работи другото лято и няма да е фалирал!

30

анонимен

преди 3 години

Хотелиерите са "преситени" от помощи и пари от държавата защото това е чиста печалба без да имаш разход а не притиснени.

29

Изумен

преди 3 години

Съгласен съм на мен да не ми дават абсолютна никаква помощ, аз ще се оправя. Единственото, което искам държава да направи, е да поеме на 100% разходите за персонал докато не работим с тяхна заповед. Най-важното е човешкия ресурс да бъде запазен. Държавата да помага на хората, ние работодателите ще се оправим, все пак години наред повечето нас са имали доста прилични дивиденти. Не вярвам да има сериозна фирма, която да няма заделени пари за извънредни разходи!

28

Аз

преди 3 години

Оферта за Нова Година...600 лв на човек...е фалирайте...Минимална работна заплата 610...

27

Анонимен

преди 3 години

Що бре,ето вашите служители могат да разчитат на 24 лева дневна помощ от държавата,не виждам какъв е проблема и вие да оцелявате с подобна сума!А че печалба няма да имате и то не само тая година е повече от ясно!

26

Анонимен

преди 3 години

Безработни са от 20 години фалит и не може да се лекуват и болниците ги връщат заради здравния данък.Държавата не им го плаща.

25

Йоландец

преди 3 години

Проглушихте ни ушите с тези "фалити" ейй. Няма да хване дикиш това, разберете го. Просто ще затворите за няколко месеца, хотелът пак ще си е там, с всичко необходимо без да се е амортизирало, даже замразеното шкембе ще си е още във фризера. Ако пък ми кажете, че хотелиер няма спестени пари да оцелее два-три месеца и ще гладува...

24

Койчо

преди 3 години

Искам да попитам какво трябва да работиш и каква заплата да получаваш че да си направиш и обзаведеш хотел.

23

Анонимен

преди 3 години

Народа нещо не се кефи на хотелиерите. И не само, че не им се кефи, ами и им е набрал. Яко им е набрал.

22

аа1830

преди 3 години

Аз в български хотел не съм стъпвал през живота си и всички да ги затворят няма да забележа. Ама да ви се плащат помощи за безмисления бранш не е честно наистина. А и ако цената е спасяването на човешки животи то за какво говорим изобщо....?!?!

21

Анонимен

преди 3 години

Ами излезте и покажете ,че не сте съгласни. Овце.

20

Изумен

преди 3 години

Тези хотелиери чупят скалата за наглост! Аз съм ресторантьор, имам 4 заведения и съм пряко засегнат от затварянето, но няма да умра от глад и цяла година да не работим. Единственото за което бих имал евентуални загуби е ако наемодателите на помещенията не се съобразят с това, че не работим, но не го направиха първия път, не вярвам да го направят и сега. Персонала сега получава помощ и от държавата, всички излязоха в неплатен отпуск, общи взето няма чак такъв проблем.

19

Анонимен

преди 3 години

Е хайде де... фалит ... а само до преди месеци бяхте паркирали новите си лимузини с немски номера баш отпред и като питаш на кой на рецепция рапона вика ... на шефа ... смех:))

18

Анонимен

преди 3 години

ай стига с тея хотелиери ,*** били притеснени и пред фалит - само те ли са ?и аз съм пред фалит,капо ,валат ,ама държавата не ме мисли мен и хиляди като мен

17

Анонимен

преди 3 години

В Гърция българите отдавна почиват спокойно в малки семейни хотелчета, където сами си готвят. Шетат си. Чувстват се като у дома си и им харесва.Не са длъжни да ходят на закуска и обяд под строй.

16

Анонимен

преди 3 години

Га ядахти кифтета ни ривахти.

15

аа1830

преди 3 години

Еми драги "хотелиери" фалит фалит. Намирате си друга работа и така. Не страда единствено вашия бранш, аи без това работите по един сезон в годината.