67

Анонимен

преди 3 години

Това вече не е формата "Фермата",това е Фермата на Лидл и на фирмата/не помня името/за мляко.Лош кастинг от дребни душици,карат им млякото наготово,дават им пари да пазаруват от Лидл,така и баба знае да живее у ферма.

66

Кастинг

преди 3 години

гледам и фермата и Master Chef. Участниците в кулинарното шоу са възпитани, толерантни, интелигентни, радват се на успехите на колегите си. Разделят се с усмивка и удовлетворение. Просто многооо добър подбор, и много добри шефове. Сякаш си в мечтаната България. Докато Фермата се *** в чалга и простотия.

65

без коментар

преди 3 години

Само си задайте въпроса защо на трибуната нямаше подръжници за Милена???Дори и Стоян накрая си замълча...а Даяна постоянно и се караше...ЗАЩО ЛИ????

64

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

Само като видя НАЛУДНИЧИВИЯ поглед на адвокатката , мазната и усмивка и постоянното и желание да гушка некой/по подобие на ДАЯНА/ ми се допровръща от погнуса!То бива двуличие,злост и наглост но нейното няма граници.

63

Пешо Питанката

преди 3 години

В задачата се пита кой получи дървения ФАЛОС от Ангел и защо го получи????Като си отговорите на тези тютю-тютю/петит-петит/въпросчета ще ви стане ясно коя е най-по-по-най очуканата флигорна във ФЕРМАТА!!!!

62

Дидка

преди 3 години

Победната песен на стюардесата -" Чок банана, дека е банана ? Юхуу ! Май Даяна го хвана -а-а ! " Шоуто на стюардесата продължава - смях и сълзи. Най- стойностно и забавно за зрителите беше когато Ванче се опитваше да открие фамилията на Васил Априлов . Това не е като да слухтиш, клюкариш и мразиш по образованите съперници.

61

Анонимен

преди 3 години

До 65 Ти да не се имаш за интелигентен . Милена е гнусен *** , тотално луда и неграмотна. Как 1 път не взе имунитет от ратайство, познанията и за историята са на ниво 3ти клас. Най-слабите жени във фермата и скъсаха гъзаа на арената.

60

Анонимен

преди 3 години

В царството на простащината, интелигентните са "не нормални"!

59

Марга Рит

преди 3 години

До 43 Сигурно ми хлопа дъската, щом може да отдели зърното от сламата. Достойните у нас не за първи път са наричани луди. Имам предвид, че Милена е с достойно поведение.

58

до 62

преди 3 години

Пише се съжаление,идва от съжалявам.СъжЕлявам те за неграмотността.

57

Анонимен

преди 3 години

Че то няма новина Ванчето наритало глупавата юристка със заучените фрази. Съжелявам мъжът и ,сигурно за това кара мотор,за да е далеч от лудия ***

56

Анонимен

преди 3 години

гОлЕмО важно,че Крейзи Ванче "изхвърлила" Милена от предаването,като през цялото останало време не спря да се излага.Точно дребна душа е Ваня,сеирджийка,лепка,чуйте и само речника и обръщенията и епитетите към хората вътре,не ги изреждам защото са забранени думички от сайта.А са забранени защото не са лицеприятни.

55

Анонимен

преди 3 години

Ваня като е навлязла в пубертета толкова и е харесало,че забравила да излезе.Ще си кара така и няма и да усети кога ще влезе в климакса.Защото и в двата периода всичко е Юхуууу...акъл море,глава шамандура.

54

Анонимен

преди 3 години

Никой не заслужава 100 хиляди.Иван и Андрей да закупят с тях кувьози за родените преждевременно деца.Поне да има нещо положително от цялата тази пошлост която сътвориха като оакаха хубавия замисъл на предаването.

53

Анонимен

преди 3 години

Фермата показа,че когато сред тълпата има един интелегентен и образован човек, простафелите се групират да го унищожат.Към тях се присъединяват и хората натрупали пари/в случая продуцентите/.Така е и в политиката която е отражение на обществото.Затова и нямаме свестни политици.

52

Анонимен

преди 3 години

Кукуто се самоопределя като "шматка",явно си мисли че това е комплимент.

51

анаЛизатор

преди 3 години

Стюардесата Ваня изхвърли адвокатката Милена от "Фермата".И аз така изхвърлям от дома си мръсните парцали!!! СЕ ЛА ВИ...животът е сурав и кУрав!!!

50

да

преди 3 години

Най-простото и злобно същество във фермата е Надка. Абсолютна ***.

49

Анонимен

преди 3 години

Сега цяла седмица във фермерската къща ДанЮ Жалкия и Чок банана Ваня ще ронят сълзи"човек" той по Дая,тя по Пешо,че са ги отхвърлили.

48

82920202

преди 3 години

Кьоравото Ванче ли е спечелило. Жалко