53

123

преди 3 години

Изобщо не искаме дистанционно обучение. И децата не го искат. Допускам, че и учителите... Реве ми се за утре

52

Анонимен

преди 3 години

До 50Точно така абсолютно трябва да се обяви нулева учебна година трябва да се престане с това електронно обучение

51

Anonimen 555

преди 3 години

След като ще трябва родителите да стоят в къщи и да учат с децата,защото от 1-4кл. не могат да учат сами онлайн ,на родителите да се плаща по една учителска заплата а не "мизерните"-610.Значи учитела ще води 20мин.часове ,децата естествено нищо няма да разбрали,и родителите поемат ролята на учителя.Следователно и трябва да получат същото заплащане, а не 610лв.Това е дискриминация.

50

Майка на две деца

преди 3 години

Нулева учебна година.Побъркахте децата, създават се едни неграмотници, и с това онлайн/дистанционно или който каткто иска да си го нарича, обучение.Кой ще компенсира образоватения дефицит образувал се от миналата учебна година и безброй карантини тази, и сега и дистанционно обучение!?! Абсолютно съм сигурна, че родителите искащи дистанционно обучение, не ги страх толкова от вируса, колкото да оправят оценките на децата си.

49

Асас

преди 3 години

Някои не могат да разберат, че трябва да сме разумни... Но какво да се обяснява на хора, които имат няколко основни потребности в живота си.. А забравих.. И да търсят някой друг да им е виновен, обаче като отидат в друга държава са по- ниски от тревата и правят всичко, което им се каже. И може да по чакат 2-3 месеца за лекар и т. н Това са хората, които само плюят, но нямат никаква,, подплата,,, за да преценят ситуацията и да преценят кое е добре и кое не е

48

GB0

преди 3 години

До 43, Някой:"Очевидно, че за някои родители, образованието не е чак толкова важно !"Уви, така е.Погледнете колко несправяне се ученици е имало години наред - хиляди!Очевидно е, че за някои, пардон, за много родители образованието на децата им изобщо не е важно!

47

333

преди 3 години

Айде да видим пък петицията на тия които не искат колко ще събере, нещастници мързеливи! Само търтеите искат дистанционно , некадърните и неграмотни, мързеливи деца! Няма да стане!!***, оставете децата на мира!

46

Паричко

преди 3 години

До Някой #43Ако не си разбрал до СЕГА какво е ВАЖНОТО в ЖИВОТА. Какъв родител може да си освен един неудачник който ще отгледа свои неудачници. УСПЕХА и СОЦИАЛНОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ отдавна НЕ ЗАВИСИ и НЕ СЕ ГАРАНТИРА от ДИПЛОМА и ОБРАЗОВАНИЕ.

45

Thinkpad

преди 3 години

По конституция основното образование е Безплатно. Само че в момента не е точно така. За да получиш образование чрез дистанционно обучение, задължително е необходима интернет връзка, която е платена и устройство, което също трябва да се закупи. Така че при дистанционно обучение образованието НЕ Е безплатно.Или съм длъжен да имам интернет и свободно устройство, което детето да ползва?

44

Курсист Кобилкин

преди 3 години

До (-_-)НЯМАШ ПРОБЛЕМ с децата с един КУРС при световно известната сексоложка НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА ще научи и обучи децата на социализация и на реално физическо общуване да почнат да си бъркат по дупките.

43

Някой

преди 3 години

Очевидно, че за някои родители, образованието не е чак толкова важно !

42

Анонимен

преди 3 години

Аз не познавам НИТО ЕДИН родител, който да настоява за дистанционно обучение за детето си. Ама... щом има такива да пишат петиции, пък и като чета коментарите... явно, това медийното облъчване и масовото психясване си дават резултат. Виж, обаче, познавам учителка, която си вярва, че затвориха училищата, защото са загрижени за живота на учителите. Майко мила...

41

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Аха, социализация, казваш.. И как общуват като се съберат заедно? Ще ти подскажа - седят един до друг всеки забил поглед в телефона си и си говорят през телефоните... Та социализация, казваш им трябва, а? Добре.

40

Анонимен

преди 3 години

Трябват големи реформи в образованието.Цели висши училища са за закриване.Не може тия търтеи да искат 2000 лева за да си провеждат безплодните симпозиуми.България и света не се нуждае вече от такива.

39

(-_-)

преди 3 години

Онлайн обучение? За сега това е експеримент, защото освен това, че децата трябва да усвояват информация има и друга, много важна страна на тия неща - социализацията. Ако едно дете не общува с другите на своята възраст по естествен път, това със сигурност ще промени психиката и възприятието за околния свят. Ако някой си мисли, че с картинки на лаптопа ще се постигне нещо хубаво, то предстои да се разгърнат всички негативи в бъдеще :(

38

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия глупости!Нулева година трябва да се обяви и толкова

37

Асас

преди 3 години

Който не иска онлайн обучение да изготви проект и стратегия как да се осъществи обучението и образованието в рискова среда и да подпише декларация ако се разболее, че не желае лечение и хоспитализация ако се разболее..

36

Анонимен

преди 3 години

Ногу мий жал за даскалиците с туй дистанционно обучение. Щавеха си харабийската по график и бяха точни като швейцарски часовници. Екскурзии, банкети, тържества, хотели, малки туроператори бяха, но се вливаше яко кеш. А сега глад. А любимата ми комбинация полицай и педагожка, направо не знам как оцеляват, с това рязко секване на страничните доходи. Сега като осъзнаят колко мизерни са им заплатите ще пощръклеят.

35

Анонимен

преди 3 години

Ами сами си го начукахте с това дистанционно.Години наред ви лъгаха Ес с разни проектчета и вие си мислихте ,че ще вземете само парите ли?Е ,сега ще се пулите онлайн.

34

Анонимен

преди 3 години

Не само първия,това е бъдещето.Реформи и учене само до 7 клас.Повечето успешни бизнесмени са напускаки училище преди края на гимназията и са ставали успешни предприемачи.