29

Относно лечението

преди 3 години

Няма нищо сбьркано ако си бизнесмен политик - те лекуват с крьвна плазма и за седмица си като нов , ако си обикновен човек - пиеш чаиче и аспирин и се надяваш да не хванеш зеления коридор - кьм свети петър

28

До 26

преди 3 години

,,нещо сбъркано има в лечението,,Добро утро.Етиологично лечение няма.

27

999

преди 3 години

Да. Прилагат при всички един и същ протокол за лечение. Но хората са Различни и при някои се искат други лекарства.

26

Обективно

преди 3 години

Просто лечението е погрешно. Пишете с какво точно са го лекували. Нещо сбъркано има в ПРОТОКОЛА за лечение на ковид.

25

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости човека. Не плашете хората и не им вменявайте вина,. Той не е бил в ковид отделение, никой не е виновен, просто го е убил вирусът или лечението, не се знае точно.

24

Сензацията

преди 3 години

Подкрепена сензационна новина от съвета по електронни медии, за да стряска и плаши хората да си стоят с маски по-домовете без работа и без пари.

23

Анализатор

преди 3 години

Лошо ли му е на чаллмата, сега сигурно яде пилаф при АЛЛАХ и гъделичка ханъмите по голите коремчета, нека му е зле на йозтурка....

22

Бизнесмен

преди 3 години

Хората са заменими ще го заменим сьс студент от - иракЛека му пръст

21

Анонимен

преди 3 години

Стига сте зомбирали хората?!?То от друго не се умира вече!?!Направете един сайт и ТВ канал, и който се интересува, да чете кой, кога и от какво е умрял!

20

Не сме хора

преди 3 години

както е казал Поета...

19

покрай олинклузива

преди 3 години

почнах да бъркам Бургас с Бургаз.Не е Йени ракъ, но става - в сравнение с уискито им, което си е ***.Както и да е. Мир на праха му, а ако е вярващ - рухуна фатиха.И добре че са турските лекари да внасят някакъв стандарт и да свалят средната възраст на лекарите в България.

18

някоя си

преди 3 години

Тъжна новита. Бог да го прости доктора. Светъл му път в отвъдното, а на семейството-сили и кураж.Изумена съм от злобата и глупостта, които се леят от част от коментиращите. Хора, спрете се. Ние сме ХОРА! Всеки има право на живот-независимо от възраст, пол, раса етнически произход. Тъжно ми е, че губим човешкото у нас!

17

Просто човек

преди 3 години

Ако е добър лекар и добър човек, няма значение нито религията, нито етноса! Почивай в мир, извинявай, че хората са такива неблагодарници!

16

Анонимен

преди 3 години

уважаеми драскаачи, това че пишете годините на починалия лекар само окоуражава тези между 20и40 които реално не спазват нищо. Като почнете да пишете 30 годишен......тогава може и да има смисъл

15

---

преди 3 години

Дошъл от Анадола, завършил медицина в Стара Загора и останал да работи в Бургас.

14

Анонимен

преди 3 години

Чиста проба пропаганда

13

Анонимен

преди 3 години

Чиста проба пропаганда

12

Асан Карагъзъ

преди 3 години

До Исмет ФарукМоже и така да е, защото нашите са с имена от преди 500 години.

11

Исмет Фарук

преди 3 години

Дали не е объркан Бургас със Люлебургас?!

10

Анонимен

преди 3 години

София на първо място по най-, мръсен въздух в света , Бургас следва плътно. Солидни научни доказателства има, че Ковид удря най силно там където въздухът и природата са мръсни. Му е сме на първо място в Европа по смъртност по всякакъв друг показател. Най много ракови болести...ниска продължителност на живота...но на първо място по тютюнопушене...много жалко е всичко това и не ни е само Ковид виновен. Ковид е искрата коят просто подпалва гнилоча...Млад в БГ не е равно на здрав...