180

Зозо

преди 3 години

"мойта заплата е ниска, но не хленча постоянно!!!"Ти си мишка и си горд с това. Евала пич, такива хора ни трябват

179

Анонимен

преди 3 години

Ресторантьорите ще вземат много повече пари от държавата за затворените си бизнеси, отколкото дават на медицинския персонал. Уважаеми медици, има по-добри дестинации, където да упражнявате своите професии, където всички хора ви ценят. Елате тук, затворете болниците в България, нека хората се лекуват по баровете с българска ракия.

178

До Анонимен 185

преди 3 години

Абсолютно прав си...............пари има, но се крадат от директорите на болниците и приближения им приятелски кръг............няколко доктора и за парлама главната сестра на болницата!! Останалите.............да го ду.хат!

177

Анонимен

преди 3 години

Да напускат.......................и мойта заплата е ниска, но не хленча постоянно!!!

176

Магистралка

преди 3 години

Мед. сестрите могат да заработват по магистралите. Като им надигат бедрата по десет пъти на ден, ще изкарат яко пари. А на лекарите жените могат да заработят. Зор трябва. Без зор пари не се дават.

175

Хекимин

преди 3 години

Сестрата трябва да взема 310 лева, лекар трябва да взема 410 лева. Ментарджиите трябва да вземат малко и през свободното време да сеят по нивите.

174

Анонимен

преди 3 години

една сестра трябва да взема 2000лв.осн.заплата.а един лекар да започва от 4000лв.осн.заплата.

173

Анонимен

преди 3 години

Държавните болници имат годишен бюджет, който им се дава от правителството. От там нататък директора на съответната болница решава какви заплати ще получават мед. сестрите, докторите и санитарите. Парите не ги разпределя Борисов. Това, че парите са окрадени от директора на болницата е проблем на прокуратурата.

172

Анонимен

преди 3 години

При нас дават, дори и на не работещи в Ковид, за тях по-малко, но ние сме частна болница. Редно е на всички да дават, като дават на всички, не зависимо къде и какво работят, така е редно и нямам в предвид само на медици, работата всички си я вършим. А грижи има не само за едни, нека се помисли и за другите болни. Оставащи без помощ.

171

Мед.сестра

преди 3 години

И на мен не ми дадоха никакви 1000лв. Плюх на България и сега вземам 4800 евра в майка Германия!

170

dvb

преди 3 години

Ще има много форумци където ще скочат, но за санитари и мед сестри не започват ли заплатите от 1500-2000лв по провинцията, че и нагоре в по-големите градове и реномирани болници, нещата няма да се подобрят никога и системата е просто обречена на дефицит на кадри.. Наистина не знам с каква мотивация отиваш на работа цял месец за такава заплата :(Друг е въпросът дали и други държ служители няма да ревнат за още пари като полицаи, учители, и некадърната държавно-общинска администрация..

169

порко подрисоф

преди 3 години

закриваме държавата, който може да бега да се спасява, за примерно отивам в барцилона. за останалите евтаназия чрез ковидизация. имунизацията прави свободни... я тя кат работата.

168

Праведен

преди 3 години

Докато дойдат комунистите на власт и тогава ще видите, кон боб яде ли !

167

Анонимен

преди 3 години

До кога ли?????? Докато сме най-страхливата нация на планетата.

166

Bлк

преди 3 години

Поредните лъжи на Тиквата. ХАОС.

165

Христо Христов

преди 3 години

Излиза, че тиквата лъже... а поморие дари за нотр дам.

164

Анонимен

преди 3 години

Нали санитарите взимали -3000 да станат санитари в пирогов - има недостиг на кадри каза - карранджиев

163

Пижо

преди 3 години

Позор, съд и затвор за некадърната, крадлива мафия от ГЕРБ! В условия на пандемия, когато цялата държава е в колапс, здравеопазването е в хаос, а болничното лечение - блокирано, когато няма медицински персонал заради мизерните условия на труд и заплащане, да харчиш милиарди навсякъде, но не и в здравеопазване, е престъпление срещу Републиката!

162

Анонимен

преди 3 години

Срамота е един даскал пред компютъра да взима повече пари за това че през половината от времето си клати краката от една мед.сестра или санитарка, която в момента е на първа линия и рискува здравето си. Ами ако тези жени изреват и те като даскалите, че няма да стъпят на работното си място, защото е прекалено опасно?!??!??!?!??!?!?! Пълен парадокс, къде разбира се освен в БГ?!

161

az

преди 3 години

Е те шефовете на болниците нали си взимат по 15-20-30 хиляди на месец защо да мислят за сестрите и санитарките