116

Анонимен

преди 3 години

Тая п а ч а на видеото е една откачена даскалица вилнееща из соц. мрежи като Lila Jonson иначе се казва Лила Джунова... пазете се от нея, не я слуша главата, преди месец се мяташе и под колата на министъра на здравеопазването пред БНТ. Изтерясала, както между впрочем и болшинството от протестиращите.

115

Гербав ум

преди 3 години

Вдига само излишен шум!Затова за него един куршум !

114

пояснение

преди 3 години

затвориха моло а не нивите ! там работа има !

113

Безродниците

преди 3 години

Безродниците на площада унищожават бъдещето на България и смазват потенциала на българските деца. Но това ще свърши и правдата ще победи! България над всичко!

112

Анонимен

преди 3 години

Шофер, мерси брат. От такива коментари разбирам, че има бъдеще в България.

111

Слънчарски

преди 3 години

До ББТо като сте тръгнали сами да се самоубивате, после търсите някой друг да ви пази. Като някакви 3-годишни деца сте, които се сърдят, че не им дават да скочат от кораба в морето. Само реване и искане, без нищо да давате насреща.

110

Шофера

преди 3 години

Видях ги, потвърждавам. И тримата се бяха вързали, ама аз не разбрах, че са протестиращите. Реших, че има някакъв хомо пърформанс

109

Леко с броенето

преди 3 години

Айде малко по леко с броенето на дните. То няколко седмици нямаше жив пед*ерас на площада и сега изведнъж 143 дни!?Или те са протестирали на принципа "хоум протест" във връзка с ковид й по пример на много други работещи...

108

Снежанка

преди 3 години

(Но не Атанасова, Дариткова, Караянчева)Да ви е честита новата година без Тази ГЕРБАВАТА гадина !

107

ББ

преди 3 години

Няма Справедливост...Няма Мир...последователите на Гьобелс...нЕмате шанс тролчета бедни..Бог ни е дал животите...и не можете се разпореждате с тях...Аз съм Свободно Човешко Същество...плащаме ви да намирате решения...не да ни налагате рестрикции...да ни грабите и убивате...модерни фашисти..Свобода или Смърт!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Пак са се натрупали лайнапо жълтите павета.

105

Анонимен

преди 3 години

Протеста прекали мерките се вземат в цяла ЕС,трябва да има РЕД има вирус смъртоносен.Корупцията на чекмеджета,пари,злато оръжие е отделен въпрос не смесвайте нещата.Оставка на пожарникаря трябваше да има отдавна.

104

И Колко педераса бях

преди 3 години

Се завързали таз вечер ?Имаше ли поне десетина парчета ?

103

Анонимен

преди 3 години

тия с прангите сега ако си мушнат и по едно руско знаменце отзад,от ония малките дето ги дават на децата да махат с тях,ще спечелят много електорат и симпатизанти..ммммдааа тъй да знаете

102

ББ

преди 3 години

5-те трола-ченгета не са фактор...греши пари за тях...готов съм да убивам за живота и честта си...за живота и честта на децата ми...за честта и бъдещето на Родината ми...играете опасни игри...манипулират ви зооекземпляри...1400 г. сме оцелели...та вие ли с гьолските си пропаганди,ЕС е несправедлива организация...фашистка и лицемерна...Бог да пази Кралицата!!!

101

AEROSMITH

преди 3 години

Подаръци ще има за всички от сърце !Бойко Борисов ще я подаде !....

100

ББ

преди 3 години

малко..но сме милиони

99

Анонимен

преди 3 години

Всички тия с въжетата, дето протестират против мерките, да отидат при психиатър, щото имат спешна нужда от лечение

98

ББ

преди 3 години

До Horeishoама вие го създадохте Божков...лапахте пурата му с..Менда...създавахте му закони лъжейки парламента...по точно купувайки парламента...що не направите нещо за някой беден...Революция...живот за живот...Бог ми е дал живота и няма да ви позволя да ми го отнемете безнаказано...готов съм и ви чакам

97

Анонимен

преди 3 години

А пък 100% от подкрепящите правителството на ГЕРБ са безродни ***.