42

Родител

преди 3 години

Абе ...сети ли се най-сетне че училищата са рискови. Защо не го каза досега, а казваше че са много сигурни. Май ти си учил цял живот в изгорялото училище. А и защо не кажеш, с колко подкуп си взе всички изпити. Всеки знае, че си бил готвен за държавна хранилка още преди да запишеш счетоводство. Поне кажи, как си взе изпитите, защото очевидно не е с учене. А нещо да кажеш за далаверите на жена ти? Надипли ли парите в шкафчето?

41

Училища и ДГ

преди 3 години

Добро утро. Признаха най-сетне че са бациларници.

40

Прокурор

преди 3 години

Няма ли за тоя ммръсник. Масов убиец! И неговия подбудител.Очевидно знаеха от по-рано - преди 15.09 че децата ще разпространят вируса, ама се правеха на разсеяни. Разбрах и малко след това. Сигурно са правили някъде от бързите тестове, за да спрат всички ученици сега, вкл. 1-4 клас. И сега ни лук ял, ни лук мирисал.Пазят се един друг!

39

Интересно

преди 3 години

Ковида пази Филиповци, Столипиново и много други римски махали. Явно не ги харесва и затова не ги и напада.

38

Анонимен

преди 3 години

А шивашките предприятия, където работят по 50 жени в едно помещение и климатиците раздухват вируса няма ли да затворят? Ами има и много други професии където в едно помещение работят по 50, 60 100 човека. Или това не е опасно.?

37

и тоя пее

преди 3 години

Каквото му кажат ! Поредния ретранслатор ! Върти се като фурнаджийска лопата и само се излага !

36

Тончо

преди 3 години

До вчера тръбеше, че училищата са безопасно място, некадърни смешници.

35

Анонимен

преди 3 години

Върхът на хъпотията беше да твърди че трябва присъствено обучение и след гибелта на много учители и доктори вече си смени мнението и упорето твърди че децата са най-големите преносители на вируса.

34

Анонимен

преди 3 години

Някои така и не искат да разберат едни прости неща. Заразяването става най-често в рамките на 60 - 80 минути, когато заразено и незаразено лице са заедно в закрито помещение. Точно такива са училищните класни стаи. Стоят учители и ученици по 5 -6 часа и малките безсиптомници първо заразяват учителите, после в къщиАко в хипермаркет човек пазарува за 15 -20 минути, без да се навира в другите хора, спазва дистанция и след излизане си дезинфекцира ръцете вероятността да се зарази е много малка.

33

GB0

преди 3 години

До 16:На детето ми сега е по-добре.Няма вече гадна воня от некъпано тяло и непрани дрехи!! Сложена е да седи близо до детето, което визирам. Едно е в класа, но стига за всички.Или гледки и воня от непочистени тоалетни, умивалници!!Вкъщи проветряваме често, има време за много, макар и не дълги разходки, вечер малко игра с приятелчетата от блока (училището).Също така печели 45 мин. повече сън. Ние също. Не се налага това безбожно ранно ставане, сякаш света ще свърши, ако не станеш в 6 ч

32

Анонимен

преди 3 години

8 месеца време от ушите до ЦПУ то

31

Анонимен

преди 3 години

Сети се най накаря нали дядо Пешо

30

На 15септември

преди 3 години

Не бяха рискова среда,а сега са?Но какво да очакваш от "мякащ"министър,завършил счетоводство във Варна.

29

Аха

преди 3 години

Ааа, добро утро, бабо Пено!

28

Анонимен

преди 3 години

Късно е либе за китка! Да си се сетил по-рано! Сега, каквото и да говориш, много смърт тежи на съвестта ти!

27

До 26

преди 3 години

Ти пък кой си ,че да даваш крайни констатации?!

26

Анонимен

преди 3 години

Заради този сме на това дередже. Завършил средно в село Гълабово, после строителен техникум и УНСС и директно чиновник в министерството.

25

Възмутен

преди 3 години

Този кукловод как ще плаща на учителите, които имат много часове по практика в професионалните гимназии и не се провеждат. Заплатите вървят за непроведени часове, че след нова година ще се и увеличават. Това се казва работа. Да не работиш и да ти плащат

24

разсмя ме

преди 3 години

И на този министър са му набили канчето. Много ведро обясняваше колко добре са си децата в училище.Даже се беше запънал като магаре на мост когато Кунчев го подканваше да спре присъствието. Явно баш мутрата му е скръцнал със зъби и веднага се закахъри за здравето на учителите.Поне да беше отстоявал докрай, а той същата *** като ония другия с водния режим.

23

Анонимен

преди 3 години

"Вълчев: Училищата малко или много са рискова среда!" ............?!?!?!Не беше ли той (ЕдЕот) същият който твърдеше че учи;ищата били най-сигурното място и присъствената учебна година е задължителна??????Аз ли съм луд или тоя е пълен крИтен?!?!?!Откакто Тиквата Оправя държавата имам усещането че живея в паралелна вселена населена САМО с ЕдЕотЕ !!!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!