51

Анонимен

преди 3 години

Абе маите предвиждаха края на света 2012 година. Да не са се объркали и да е 2020.

50

Анонимен

преди 3 години

Аз написах, ама ме изтриха, а смо мислих най-хубавото за въпросния инфекционист

49

Анонимен

преди 3 години

Въх, как един нормален не написа коментар в тоя форум. И аз де!

48

Анонимен

преди 3 години

Учиха по 15 години, за да ни казват, че затворническите режими били единствените, доказали ефективността си. Тези лекари вече и срам нямат: живеят в някакъв паралелен свят, харчат пари от натрапени задължителни здравни застраховки, гледат на нас като древногръцки богове от Олимп, отнасят се с нас като с втора категория хора. Индокринирани до умопомрачение самозвани невежи. Само шамари за лекарите.

47

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Молете се на всички Богове , краят Иде

46

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Covid -- code of vaccination ID

45

Анонимен

преди 3 години

Е ,то не останало много ... Година и половина и после да сме вече готови за нова пандемия. Между другото почти двойно повече са мъртвите през ноември тази година спрямо 2019. Около 4 000 човека. Вероятно има нещо общо с covid-19, макар, че някои тук твърдят, че няма вирус...

44

Тялото

преди 3 години

Надпреварват се в глупави прогнози, като до сега нито една не се сбъдва. Вчера CDC каза че реалния брой заразени/изкарали в САЩ е 9 пъти повече от засечените. Колко ли са при нас? -15-20 пъти? Вече почти всичките ми познати го изкараха, в това число и аз. На всеки 30 човека да има един излъгал се да се тества в лаборатория, която работи с РЗИ. Уви повечето не ги уведомяват.

43

тт

преди 3 години

Инфекционист: Активността на вируса - още година и половина-------------Дами и Г-да!Другарки и Другари!Не мой съ плашите, ве!!!!!Всичко върви по Плана, утвърден на Пленума на "другарите Масони" от "Билдерберския клуб" и техните баш "Стелт" Началници !!!!!!!Споко, ве!Началниците шъ съ "Погрижат" за нас, ааа...., кво съ плашите!

42

Анонимен

преди 3 години

Като ни поставят ваксината то след година и половина ще падаме и умираме както вървим по улицата.Ванга мисля го беше предсказала.

41

Dedo Vango

преди 3 години

ti pyk otde znaesc be da ne si pîtal baba mi na nebeto

40

Анонимен

преди 3 години

Вирусът мутира от ден в ден. Кскео ще му ваксинираш! Милиардите печалба в чужди торби и куфари.

39

До 38

преди 3 години

Айде стига с тия кръчмари.От кое време фалират.Всеки решава да готви.Толкова малко ресторанти има, в които може да се нахраниш без да получиш киселина.И тия заведения сега предлагат храна онлайн. Работят и са си спокойни.

38

Анонимен

преди 3 години

Чакаме ваксината и се надяваме да осигурява траен имунитет. Тоя нор без ваксина няма да отмине от самосебе си.

37

Анонимен

преди 3 години

Кръчмарят е нахален и досажда умишлено. Умник се пише завалията. ***.

36

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са по желание. Вдеки реагира различно, както преди години с противогрипните ваксини. А и нимояваксина не замеsтва храната и т. н.

35

До 37

преди 3 години

Ресторантьорът не е виновен за тези беди . Виновни са корумпираните и некадърни управляващи. Разбра ли *** нещастен

34

Анонимен

преди 3 години

Учители умират, лекари, медици, млади хора гинат, а един кръчмар се вее из студията и реве, че 1000 лева на месец помощ от държавата не стигат на човек да се издържа. Ми ходи на гурбет в друга държава бе, ламьо. Никва файда от тебе тука.

33

Звяра /Гейтс/

преди 3 години

И принуждаваше всички,малки и големи,богати и сиромаси ,свободни и роби да им се тури белег на десницата или челата им.За да не може никой да купува или продава ,освен оня ,който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. -Откровението на Йоан 13. -16 стих.За всички плоско-гъ-зно- мозъчни индивиди да помислят не ви напомня за ковид паспортите ,ваксини задължителни за 7 милиарда хора или просто си правите вятър между ушите!Балтов не гледай като шушумига на тебе говоря!

32

Анонимен

преди 3 години

Някакъв неумит мазен алибеков диктува положението за мерките срещу ковид-19. Въоросният диктатир алибеков рови само да спасява кръчми и барове, а не да, спасява посетителите и близките им от вируса. Ето това се казва висок професионализъм.