82

Бибо

преди 3 години

КАЗАНО СТОРЕНО... ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ. ЩЕ ГО СТЪКМИТЕ... ПОНЕ МАЛКА СВОБОДА ЗА НАРОДА. СТЪКМИСТИКА. КАКТО ИМ ОТЪРВА. САМО ДА СМЕ НА ВЛАСТ. ЗАЩОТО ПОСЛЕ У ЗАНДАНА.

81

Анонимен

преди 3 години

Не съм убеден ! Както бях сигурен че шарлатани предричат морета от трупове

80

GB0

преди 3 години

До 30:Напротив!Безсимптомните заразяват!Според доста изследвания!

79

Анонимен

преди 3 години

До 84Днешните поколения българи има малко общо с достойните българи от отминалите времена.Така,че политиците ни даже са добри на фона на народонаселението!

78

Анонимен

преди 3 години

България отдавна не е държава която мисли за поданиците си.Всякакви данни и статистики нямат никаква стойност всичко е корупция далавери и геноцид над нашият народ съхранил вярата и културата си през вековете със големи геройства....

77

Анонимен

преди 3 години

А след още две ще исчезнат и сме првборили - корона вирусаБалтов пии си хаппетата - редовно

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Ти на НСИ ли вярваш ? Преди години Ренета Инджова беше Директор на НСИ и реши да работи истинси-с верни статистики и числа! Само че това не се хареса на управляващите и я изгониха!

75

Анонимен

преди 3 години

Балтов, гледай маркировката! Ти виждал ли си по-хубава маркировка?!

74

Тялото

преди 3 години

Тези които сега не спазват дистанция и не намаляват контактите си, няма да го правят и с новите мерки, нито дори с по-строги. Моловете трябваше само хранителната част да им затворите. Аз в мол влизам и излизам с маска и 99% от хората са като мен. Фитнесите да ги бяхте накарали да тренират с маски, прави се в много страни.Реално компаниите ще се преместят от заведенията на домашни партита и пак по старому.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Хе-хе и тоя ни хвана за канарчета, спад на случаите с 50% за две седмици. Това значи ли, че ако наложат ограничения за четири седмици случаите ще изчезнат на 100%???"Опресни си знанията по математика.И не, не от Мангъров :)

72

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Народа ни е *** - докато не се срещне на Живо със Смъртта - тогава се пишат Статуси - Търся Съдействие да ме настанят в Болница за да Живеея .

71

Анонимен

преди 3 години

До 61Може да си да си пр ост, но не е необходимо да го правиш публично достояние!Когато човек е починал, не е толкова лошо за него, защото е починал! Лошо е за другите около него!Същото е и когато е тъn (***)...

70

Анонимен

преди 3 години

До 61Може да си да си пр ост, но не е необходимо да го правиш публично достояние!Когато човек е починал, не е толкова лошо за него, защото е починал! Лошо е за другите около него!Същото е и когато е *** (***)...

69

Анонимен

преди 3 години

Влизате в сайта на НСИ и там има графики за 2019 и 2020 със смъртността.За този ноември има почти 2 пъти повече мъртви отколкото за същия месец 2019. За миналата седмица са 4 пъти повече.

68

Айде

преди 3 години

Стига психологически пропаганди с тия клишета животът е на- безценното нещо! Едва ли има живо същество на планетата, което да няма вродено чувство за самосъхранение.

67

Анонимен

преди 3 години

До 47Чакам с нетърпение такива като тебе умрат, за да се върна!Но парите които донасят гурбетчиите са повече от чуждестранните инвестиции в България. Ако не са те, такива като тебе ще пълнят моргите, защото финасирането е само на приказки. На такива празнодумци и ръсители на омраза като теб трябва да им се забрани да се размножават! Нека бъда малко снизходителен - необразован kpeтeн!Така се управляват масите, разделяй и владей! Браво на бившите комунисти, научили са си уроците!

66

Анонимен

преди 3 години

Балтов,много твои колеги казаха,че ваксината не е панацея.Освен това,ти най-добре знаеш,че трябва да се тества поне 2 години,за да сме сигурни,че няма странични ефекти.Затова,първо вие се ваксинирайте,пък после и ние.

65

Веселяка

преди 3 години

Как? Като намалите два пъти броя на тестовете може и да стане. Може и да си добър лекар но не ти трябват много неща за да даваш акъл как да се справим с този вирус. Просто се вози с Тиквата и си говорете за пътища и алкохол.

64

Василев

преди 3 години

Какво се карате за глупости, кой докарал вируса, ами вируса се прави за да се разпространява, никой не може да го спре!Става това, което трябва да стане, вие сте една обикновенна статистика и нищо друго!По-страшното е друго, когато трябва да ви чипират с новата ваксина, тогава ще бъдете истинска заплаха за Новият Свметовен Ред, защото примерно на чипа ще пише гениален анализатор, притежаващ аналитиченп ум с професорска титла , който неуморно чете лекции пред кабеларките , Пловдив и ХасковоЦРУ

63

Анонимен

преди 3 години

Не50%ами 100%да спаднат и дасе свърши този измислен цирк и верус итова да вие на ясно че народа не ви иска вашите убийствени ваксини нито лекарства спрете вече тия ваши лъжливи тестове и циркове никой не ви вярва вече вън и в затвора долни *** вън