57

РЕАЛИСТ

преди 3 години

До Обективен #67НЕ ЗНАМ В КАКЪВ ИЗМИСЛЕН СВЯТ ЖИВЕЕШ ? Най-важните винаги са били бизнеса на първо място и управляващите. В основата на всичко са парите властта и поробени хора работещи хора. Живота на хората никога не е бил важен. Правят театър и прах в очите на обикновените хора да си мислят само че на държавата ѝ пука.

56

Обективен

преди 3 години

Единственото работещо решение е спиране на епидемията. Освен, че хората ще останат живи, което е най-важното, това ще ни струва и най-евтино. Всякакви компромиси, баланси и т.н. проcтотии, неминуемо увеличават загубите.

55

серена

преди 3 години

Тези бойкови тиквета и управляващи мекерет@,не знаят ли и не разбраха,че затварянетона нещата,води до отваряне на ...нищетата!Знаят ги и Цеко Минев,Цеко Сифоня ,даже и Цеко Тромбона.Затварянето е напълно свързано с ...отварянето!Едните и много губят,а малкото от многото...печелят!Както казва Ицо Камата,който играе-печели,който не играе-губи!Хайде,че от вчера играта загрубя и трябва да си стоим ... у дома,като на война!

54

ЕВО

преди 3 години

С тази маска и с новия хит по зимните ни курорти,с изрязана дупка по средата никакво затваряне!Работа и само работа е девиза на Мутрагеньо,всички на работа от язовири,курорти,къщи и тъщи всички на мегдана и близо до тапана!Всичко е пълен хаос хавая,а рибата е вече на... филя!Ами то вече хора няма,драги управляващи!Здравния министър да публикува списък на работещите лични лекари и зъболекари,ковид болниците на територията на страната и сам да се убеди!ТРАГЕДИЯ И ТО НАВСЯКЪДЕ!!!

53

стига!

преди 3 години

Дреме ми за зимните ви курорти, хората измряха!

52

H2

преди 3 години

стига сме плямпали глупости, пълним джобовете само на определени хора

51

sante_dog

преди 3 години

T.e. нормално е да затворим ясли, градини, училища и университети, но не и да накърним кефа на Цеко Минев? Той ли е бъдещето на България? благодарим ти ГЕРБ - с теб сме по силни!!!

50

11

преди 3 години

Аз от зимните курорти файда нямам. Те и в бюджета не внасят нищо. Единствено някви мутри богатеят.

49

Анонимен

преди 3 години

Това ли е най важното курортите а не живота на хората.

48

хотелчев

преди 3 години

вервайте ни, че паричките от далаверите с дълговете почнаха да свършват. требва да ни спасите.

47

Анонимен

преди 3 години

Николова: Тия внасят в бюджета 50 млн. ТА никакви загуби няма да има. Всички в бранша са на минималка или въобще нищо за нищо не внасят. Затваряй господи развъдника на чумите от всякакъв характер от наркомании до ковиди.

46

ЧЛЕНЪТ

преди 3 години

Нашият годишен ЧЛЕНски внос в Европския союз бе 1 500 000 000 лева Милиард и половина. ТА НИЕ ЩЕ ИЗБУТАМЕ и ХОТЕЛСКИЯТ бизнес НА ПЪЛНА ПОМОЩ от ДЪРЖАВАТА след ще бачкаме ама много яко за парите на тези богаташи да им е добре и комфортно. Дръжте се няма пари за обикновените хора ще има феодали и крепостни селяни бъдещата икономика на БГ. Мен разплаква от умиление как ще спасим бизнес елита и много в пълно умиление изпадам да ги гледам с джипките по магистрали и частните самолетчета и яхти.

45

Анонимен

преди 3 години

Ако не можеш да си позволиш един сезон да не работиш и фалираш - значи не си за този бизнес. А министърката едва ли прави проверки от 25-31 декември - за да знае какви мерки се взимат. Излиза, че едни ски са по важни от човешки животи.

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименSprqxa korupciqta bratched ti dobrq li si?????

43

аа1830

преди 3 години

Пълен локдаун в Австрия на зимните курорти ще струва 2 млрд евро. Т.е. 4 пъти повече. Незнаех че сме такава голяма ски дестинация!

42

Анонимен

преди 3 години

Xotelite sa minalo sega mu e maikata kyschtite za gosti malko li napravixte s pari ot Es

41

Анонимен

преди 3 години

До Николова, тътрсиш в.Prav si a mutrite ne misli imat milqrdi kradeni 30 godini ot nas.

40

Ai siktir

преди 3 години

Mutrite imat pari za 100 jivota nqma kak dori da gi poxarchat mislete kak da okrqka naroda aloou bez narod machu pichu dyrjava.

39

Николова, тътрсиш в.

преди 3 години

лай_ната семки !Не ти ли е ясно, че Туризмът за поне година и половина е умрял !Аз хотел нямам, мутрите да му мислят !

38

Barba Ganios

преди 3 години

...Na tebe lichno nishto niama da ti struva !!! Zaplatite si vi tekat i ne sa spirali da tekat i pri parvoto zatvariane !!! Ne obiknovennite balgari shte struva mnogo !!! Bankite shte pribirat samo ...ei tova e i celta na uprajnenieto KoVid -19 !!!