16

баба мара

преди 3 години

хаиде сега рипаите и скачаите от радост и яжте много банани

15

Анонимен

преди 3 години

няма как да искате чист въздух при заплати около 700 - 800 лв , най изгодното отопление за тези доходи са дърва и въглища за да останат пари за ток, вода , храна , лекарства , телефон , интернет ама може и да не останат

14

До факт

преди 3 години

Точно така. От там се носи смрад на изгоряла пластмаса и дрехи втора употреба ..... От българския *** ( комунист ) никой няма нужда, те са само в тежест на обществото ни.

13

Анонимен

преди 3 години

Градовете са място за живеене на бели роби. А около робите винаги е клоака.

12

факт

преди 3 години

Замърсяването в Младост идва от селинджърите в Горубляне и Панчарево.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Дървата няма как да замърсяват въздуха! Личи си колко сме се откъснали от природния начин на живот и се превръщаме в тотално неадекватни на околния свят създания.Ако кажеш, че въглищата мират, да! Ама дървата??? Ще ме извиняваш, ала си безпросветен!

10

Анонимен

преди 3 години

А защо дървата са разрешени за употреба 2020 ? Кой джоб св пълни ? Уж се борим за зелен свят а продават дърва на всеки ъгъл ?А то реално от това и колите мирише

9

до 11

преди 3 години

Но пък за сметка на това, от днес зеленият коридор за вампири е от 8 до 10 часа и не важи за аптеки.

8

Анонимен

преди 3 години

Застроиха зеленият коридор в полите на Витоша през младост от където влизаше все пак някакъв чист въздух в града и резултата е налице.

7

Анонимен

преди 3 години

Кой нормален живее далеч от морето. Особено при такава кир.

6

провинцията

преди 3 години

Не ме занимавайте с тоя скапан град. Изобщо не ми дреме за софия.

5

Защо?

преди 3 години

Тези статии ги нямаше около Петровден!

4

Q&Q

преди 3 години

Колко кашкавал може да открадне жена комунист ако тежи деветдесет и шест кг , автомобила в който ще товари е на десет метра от мандрата, а патрулната кола която идва към местопрестъплението се движи с 50/ч?

3

пияница мистик

преди 3 години

Аз съм един от замърсителите, защото имам камина и дърва и като ми идва любовницата редовно за романтика я паля и слагам до нея маса със свещи :) Понякога си правя дори пържоли в жарта, убийствени стават :) Да дойде някой инспектор да ми каже нещо, но първо да разбере от кой апартамент идва пушека от комина, че не съм сам в кооперацията :)))

2

Край

преди 3 години

Простите журналяци так и не разбраха че най-голямото замърсяване не е в районите "Младост", "Хиподрума" и "Надежда" "Павлово" А САМО ТАМ има общински измервателни станции. За 10г. така и не го вденаха.Измервателна станция не се слага във Факултета и Христо Ботев за да не стане ясно че там замърсяването е десетки пъти над нормалното.

1

Анонимен

преди 3 години

Профилактика срещу вируса!