190

Анонимен

преди 3 години

До Птоломеj Македон С какви оръжия ще ни ударите, героични македоне? С танковете, които безвъзмездно ви подарихме, белким създадете някакво подобие на армия?

189

Minuva42

преди 3 години

Това най-вероятно са шепа хора на сръбска заплата.Не може този паметник да стои така години и сега в точния политически момент някой да го поругае.Политически игри и сръбско влияние.

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180 Във С.Македония живеят със разбирания за живота от 1960г.Никой не ги иска в България.

187

Анонимен

преди 3 години

До Георге Миленковски 189Нямаме никакъв особен проблем с вашите сюрпризи. Надявам се те да компенсират поне малко факта, че ще се гушкате и обичате само със сърби и руснаци. Приятно гушкане, комшии и много поздрави от Европейския съюз!

186

DW

преди 3 години

Ангела Меркел харесва това!

185

Анонимен

преди 3 години

До Канче ГаменскиОще по-добре. Колкото повече рутите толкова повече се отдалечавате от ЕС. :)))))

184

Анонимен

преди 3 години

До Георге МиленковскиЕ щом "няма такова нещо" явно няма такава държава изобщо.:)))))

183

Минче квенски

преди 3 години

ЕС утре още

182

Георге Миленковски

преди 3 години

Нема такво нешто као С. Македониja има само МАКЕДОНИJA

181

Гад ниеден

преди 3 години

Аз викам да ги набутаме в ЕС. Да гризнат шишарката там.Бааахахъха

180

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОМожеш да си каквото искаш: ето, ако се обявиш за марсианец и марсианско малцинство ще има. Само ще трябва да започнеш да говориш на марсиански. Което ми напомня: нали си македонец, защо не пишеш на Македонски език? Ето, твои "съграждани от СМ пишат на техния си език.

179

до Стар Набор

преди 3 години

Прав сте. Новото име трябваше да бъде Република Варварска Македония (пардон, Вардарска )

178

Баба меца

преди 3 години

Не виждам нищо европейско в поругаването на паметници на загинали заради лакомията на един лодкар. Набутал ги като сардели и обърнал гемията. Вечна им памет.

177

Анонимен

преди 3 години

До Георге МиленковскиНяма никакви изненади. Това може да се очаква от озверялата македонска пропаганда. Изненадващото е, че толкова време лежахте снишени.Хубаво е, че нещата се развиха както са.:)))))

176

Сата НАТО

преди 3 години

писмено да потвърдят, че НЕ СЪЩЕСТВУВА македонско малцинство в България----- Е, как да не съществува, ето аз ти казвам, че съм македонец по убеждение? Как да не съществува? Щом Джамбазки и Каракачанов с турските имена могат да са българи, аз що да не мога да съм македонец?

175

Калин

преди 3 години

До Леле:Малко шизофрено говориш,оправи се ,моето одношение и какво пишах е за теб,Блгарскиот народ никаде не е споменат.Етикетираш,не говора вече стеб,немаш интелект за какво говорам,не можеш да разбереш одношенниата.Целувки.

174

До странджата

преди 3 години

Не е така . Тук не става въппос за политика, а за историческата истина. Не може да се гради бъдеще въз основа на лъжа. Никой не желае днес нещо повече от Македония освен признаване на историческата истина. И това да се включи в учебниците по история. Защото лъжата в учебниците ражда само омраза към българите. Македонците са наши братя по кръв. Кръвта вода не става! Но мозък може да се промива - вече 70 години!

173

Анонимен

преди 3 години

Македонските *** не трябва да виждат ЕС!Н И К О Г А!

172

Анонимен

преди 3 години

До Касандар МакедонОК! Няма проблем. А пък в ЕС няма място за народи, които се отнасят така със съседите си. Стойте си в библейската земя и се тупайте в гърдите колкото си искате. Целувки - само със сърбите.Успех, македонци!

171

Георге Миленковски

преди 3 години

Ке бидат и оште сjурпризи!