11

Анонимен

преди 3 години

Аз съм сигурен,че ако онзи футбол преди беше като днешния на гений като Дон Диего нямаше да се позволи да рита за сметка на ***.Впрочем дали сте се замисляли защо Марадона посегна към дрогата..Бая ритници изяде от разни величия в защитата на тогавашните еврограндове.Да подтисне болката посегна към коката.Това не ви идва наум.Този човек предизвикваше завист и беше брутално наритван всеки мач.И пак беше най-добрия.

10

Анонимен

преди 3 години

Много се смях като раздаваше средни пръсти на едно от световните ... режисьорите много побързаха да го скрият но не беше възможно 😀

9

Футболер

преди 3 години

Фигурантът не е ли изпратил съболезнователна телеграма със стихове от Гьоте ?

8

Поп

преди 3 години

Кога умре папата имаше по-малко страдание от "всемирното" страдание за Марадона.

7

Ангел

преди 3 години

Сбогом и от мен дон Диего .Ще те запомня с това че шмъркаше бело преди тренировка ,донесе на Аржентина световната титла по подъл и измамен начин . Ще те запомня как се криеше като мишка от Италянските власти за пране на пари и връзки с мафията .Но най вече ще те запомня с това ,че ако преди 30-40 години правеха допинг контроли както сега никой нямаше да чуе за тебе и щеше да си приключил с футбола ,още преди да си започнал !Почивай в мир дон Диего !

6

Анонимен

преди 3 години

И мен ме е страх от това,ако се случи и с мен дъщеря ми няма да го преживее....

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6130 килограма ли е нормалното за ръста му ?

4

До 4

преди 3 години

Като умре някой друг следващата седмица ще минат на следващия. Така са журналистите от 17 век та до днес.

3

Анонимен

преди 3 години

Коката не го е съсипала а наднорменото тегло.Последните години се беше направил да не може да ходи от тлъстина.Всички казват кокаина та кокаина - абе що когато кокайнът е бил легален ,хората са го давали на децата си за да дишат по,лесно и се е продавал в супермаркетите в САЩ (проверете ако не вярвате) ,та що тогава не са умирали от това.5 грама са стрували долар и са го употребявали в огромни количества.После осъзнават че цената е ниска и за да я увеличат го правят незаконен.

2

Анонимен

преди 3 години

Толкова много писахте за тоя, а дори не е от английското кралско семейство, нито от клана Кардашиян. Даже и от герб не е

1

Анонимен

преди 3 години

Лешоядите като Стоичков го съсипаха.