29

Анонимен

преди 3 години

Сценарият след Маската е Чипа и Роб от Люлката до Гроба !!!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Сценария е ***, след ковид третирането което е замислено да опустоши икономиките , идва втория етап : Физическо ликвидиране на 70% от населението на земята, най-бързо чрез ядрена война. За това ни подготвят още от 2008г, целта е материалните и морални ценности да се заличат(култура, история, традиции също).

27

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс и другите като него сън не спят да мислят за света какво казала тая. Вируса е биологично оръжие, който го е пуснал може да пусне и други вируси. Света да се спасява, купувайте къщи по селата и в малки градчета и се запасявайте със тоалетна хартия. Спасението на давещия се е във ръцете на самия удавник.

26

АнонимеН

преди 3 години

В КРАТКИ СРОКОВЕ: ВАКХАНАЛИЯИ С ВРЕМЕТО ЩЕ СЕ ПРЕМИНЕ КЪМ : ИДИОКРАЦИЯ

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Питайте Бил Гейтс и останалите болни мозъци наричащи себе си "световен елит".Очевидно ние вече не сме свободни хора и нищо не зависи от нас.Затварят ни и ни отварят като стадо овце ...

24

SS

преди 3 години

Не пазачите в затвора ,а гробарите ще получават добри пари.Свещенниците също.Ще ви кажа че да се правят сценарии е твърде рано.Хипотетични прогнози (хипотези) да. Едно според мен е сигурно.След големи кризи включително и финансови идва ВОЙНА.Джендърското европейско общество обаче още не може да го проумее.И това ще стане но ще е твърде късно.

23

Totenkopf

преди 3 години

Футуролога ахахахахаххаха абем вие нормални ли сте или се гаврите?

22

Анонимен

преди 3 години

Пазачите в затвора ще полувачат добри заплати, това ще стане

21

Американ

преди 3 години

Футуролог!? Що за измизлица е това?

20

Анонимен

преди 3 години

След рок епохата всичко на запад е тотално сбъркано.Коледата замениха с ковид.

19

Диоген

преди 3 години

След ковида светът ще е по чист и слабо населен . Ще бъде рай и ад.Ще има две касти. На низвергнати те маса обслужващи и правоимащите шепа индивиди.

18

Анонимен

преди 3 години

ДО 12-ТИ НЕ СИ РУСНАК-НИЕ НЕ БИХМЕ КАЗАЛИ ТАКИВА ДУМИ ЗА БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА.

17

Анонимен

преди 3 години

Спасили света? Тука троловете съвсем изтрещяхтя! От какво го спасиха? Дори пандемията да е истински на, не е нещо по-голямо от някой агресивен щам или съчетание от епидемия на няколко респараторни вируса в някои лоши години

16

Hamid Imama

преди 3 години

Госпожата е чела някакви американски теории, няма лошо, но малко ни засяга. Всяка бавя на свои крак, за България едва ли ще има ваксина, ако не си създаде. Турция април пуска местната и народа ще се имунизира. Вече за да ни дадат, ще трябва да плащаме. А може и някаква друга сделка да се измисли. Турските учени от Бионтех спасиха света. Ето това е истината, която тук няма да чуете, защото не желаете и ви е срам.

15

От 5

преди 3 години

До13Със гова изказване, че Короната е по-заразен от грипа директно дойазваш , че епидемията е абсолютен фейк, особенно съчетана с това, че и лятото я има. Не можете ли да навържите нещата и да се усетите, че се излагате? Досега тая оандемийка трябваше да е приключила:)Или вирусът не е ролкова заразен, да не кажем слабо заразен, или всичко една опашата лъжа

14

Анонимен

преди 3 години

Каквото пише в Библията след Апокалипсиса, предполагам. Но първо трябва да минат 2 години.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Грипа е само през зимата и е в пъти по-малко заразен.

12

Руснак

преди 3 години

След коронакризата бегето няма да го има и ще стане турска местност.

11

ГосТ

преди 3 години

Аха, казах че не съм християнин. Значи са две различни неща ?

10

Факт

преди 3 години

До Гост, всъщност книгата не е Евангелието от Йоан, а Откровение на Йоан... Наричаме я също Апокалипсис.