31

анонимен

преди 3 години

ЕДНО ВРЕМЕ БЪЛГАРИТЕ СА СЕ ОТОПЛЯВАЛИ САМО НА ДЪРВА. ЗАЩО ТОГАВА НЕ Е ИМАЛО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА??? ТЪРСЯТ СИ ПРИЧИНА НЯКОЙ МАСТИТ ТЪРГОВЕЦ ПАК ДА НАПЪЛНИ БАНКОВАТА СИ СМЕТКА. АМИ СПРЕТЕ ДА ВНАСЯТЕ БОКЛУКA НА ИТАЛИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА И ДА ГО ГОРИТЕ ТУК И МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ ПРОЧИСТИ ВЪЗДУХА.

30

оцелял от българин

преди 3 години

Изчезни тъй па ОФСО!Проблемът в цял свят се нарича "Шайка".

29

Уууу

преди 3 години

ОК, разбрах! Съвпадение на имената.

28

Анонимен

преди 3 години

До Уууу до уууВ този сайт пиша винаги под този ник от няколко години. От името ми на латиница. Във факти съм 00000014. И ти за мен си менте след като преди година те засякох и си казах -- егати плагиата. А иначе, живей си, не ми пречиш. Особено пък като мислиш като мен.

27

Уууу до ууу

преди 3 години

Кой пише с името ууу? Навсякъде ментаци! Даже поздравът ми копирал. Аааа..По темата: В градовете не трябва да горят въглища, дърва/пелети-с уговорки. Например да е в сертифициран котел/печка с изправна с-*** за газовете. До нас има един чешит, дето гори само въглища и е на "калкан" с кооперация на 5 етажа. Хората му предлагат да купят с техни пари климатици и да плащат тока, но *** е инат, иска да пуши и така с години. Той без да му забранят, ще гори докато е жив и може

26

Анонимен

преди 3 години

Ние като допотопници се отопляваме с дърва и въглища, а руснаците в Дубна стартират работата на първото изкуствено слънце на земята - първият в света термоядрен реактор. Енергия и топлина в неограничени количества.

25

Анонимен

преди 3 години

"да се гласува за много по-широко миене и почистване на улиците, тъй като това е един сериозен източник на замърсяване-------------------------Разгеле. Дишаме многолетен прахоляк и няма кой да мие улици и тротуари.

24

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До ВейхайвейДа и затова сме във феодализъм на ДС чорбаджии изедници.

23

Вейхайвей

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Само че при нас няма никакъв европейски капитализъм. При нас е пост социализъм, което е по-лошо дори от социализЪма.

22

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа кажи ми,как да се отопля аз,щом парите не ми стигат,ни за дърва, ни ток, ни газ ?Ти Снежанка остави ми,имам си една мечта - с нея заедно таз Зима,да се топлим по-така.Ако нещо се прецаканаправи така в резерв -джудже с чували чакам,дръвца да ми събере.

21

Анонимен

преди 3 години

Нема проблеми - да забраняват дръвата и въглищата. Я че си горим гуми.

20

наблюдател

преди 3 години

Странно име ми се струва това Нона. Нора звучи по-добре.

19

Анонимен

преди 3 години

Може да се забрани, но няма контрол. В България много неща са забранени, но се случват.

18

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Подмяна напечките, какво е това ?Значи, сменяте печката която гори дърва с такава дето гори пелети, но .....Пелетте се правят от .......дърва + смоли (въглеводороди) което се правят от нефт. Т.е. горите отново дърва и нефт! Разликата е, че вместо да дадете 400 лева за дърва за един отоплителен сезон, то ще дадедет 1400 лева за пелети (дърва). Т.е "наште хора" ще отворят по-големи гуши !

17

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Европейския капитализъм се оказа голям залък, за днешния българин тук.Относително скоро няма да има и вода, за да го преглътнете ...

16

Ти да видиш..

преди 3 години

Печки с печки за дърва ли ще бъдат подменени ? Има добри печки Канака и такива руски. Направени от тенеке 4 мм. и започват от 800 лв. и стигат до 2-3 000.Така добре ли е ?

15

Анонимен

преди 3 години

ТЕЦовете могат да горят отпадъци само с подходящите филтри, което не се спазва в София.

14

Анонимен

преди 3 години

Печки за пелети. Пелетите от какво са направени? Какви смоли пък има там? Защо няма разширение на екстрата, доказано екологична и икономична - централно парно отопление? Топла вода, електричество...Горят европейския боклyк.. Сътвориха колосални градски каньони - в София естественото проветрение е запушено от плътното застрояване... Милиони са се приготвили да лапнат, без дългосрочен ефект, без, без.. Откачена работа

13

Анонимен

преди 3 години

Поредните абсурдни мерки, забраняват дърва и въглища, ама не контролират забранените а изгаряние, гуми, пластмаси, текстил, автомобилни масла, кабели и т.н.

12

weR1

преди 3 години

Време е да се спре с тази малоун*ина с дървата и въглищата.Забраната трябва да е за всички без изключение.За дърва всяка зима дават колкото за един климатик или пелетен котел (като изключим гномите по селата ,които си секат наволя и сключват сделки с "познати" горски за безплатен огрев) и после се чудят що имат здравословни проблеми.Вечер в невероятния курорт Банско например,не можеш да гледаш и дишаш от дима на ****те чобани. Люти ти на очите. Така е и в столичните квартали с къщи. Докога бе?