9

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко и Борисов бяха омаскарени и не мосмяха да се явят възможно най-скоро на избори за да забравят хората.

8

Диана

преди 3 години

Според мен, Това е чудесна новина за Беларус - все пак има развитие в желаната посока..Иначе, разбира се, че трябва да има промяна на Конституцията с оглед демократизиране на политическите процеси в страната!Въпросът е да се намери точната пропорция в разделението на властите, която да осигури демокрация независимо от личността на президента и състава на перламента...Иначе днешният ни президент има доста ограничена власт, което обаче не му попречи да нанесе голями вреди на демократичните процеси

7

Анонимен

преди 3 години

До Barba GaniosПиши на Български език, червен. Добре, че при нас дойде демокрацията, та кадърните да видят бял ден, че от авантаджий и мързеливци не можехме да дишаме.А беларусите ще "съжаляват" колкото "съжаляват" румънците, че увесиха Чаушеску.

6

Бойкошенко

преди 3 години

Нашият диктатор и той така.Само ,че е по-жалък от Лукашенко. И по-страхлив.

5

Barba Ganios

преди 3 години

До АнонименDO 1 .... Ha ha ha ....Borisov e nacionalen predatel za razliak ot Lukashenko !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Днес Бойкошенковата конституция бе начързо и успешно абортирана! Оказа се, че била безкрайно уродлив плод от отношенията между Барни Ръбъла и Деса Дуловска! Затова изпълнителната комисия на ГЕРБ решила веднага да се пристъпи към умъртвяване!

3

Анонимен

преди 3 години

А ако му се управлява, колко по-просто щеше да е да подаде оставка като Борисов и да повтори изборите. Нали беше много сигурен, че е спечелил?Ама требе ду-*** за тая работа.

2

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко народа на Беларус ще го обеси надолу с главата.

1

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха, и Лукашенко с причините на Борисов.Ще лъже хората с нова конституция.Тоя филм тук в България го гледахме.Ако не им достигат подписи за нова конституция, ще им изпратим Марешки!