164

7

преди 3 години

Ей, непрекъснато , денонощно мисли за нас !До последен миг , до последен дъх...! В резултат на което сме най -бедната страна в Европа , най-застаряващата , с най-висока смъртност, най , най, най некадърното управление !Много мислиш бе ,Борисов! Много мислиш ! И много джипкаш! И много крадете вкупом!Нахората им писна от грижи за тях !*** си ти !

163

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Преди кризата в Перник пак така всички до последно си плюxa в устата, че нямало проблеми и както нямаше проблеми, така изведнъж Перник остана без вода за 3 месеца.Май догодина ще го има същото и вдруги градове :)

162

министър

преди 3 години

Шефе, ние не сме дошли да работим, а да крадем.

161

Анонимен

преди 3 години

А този кога ще работи? Не слиза от Жипката

160

Анонимен

преди 3 години

разпродадоха машините и тръбите на гърци и турци за жълти стотинки да вдигнат по едно хотелче в гръцките сокаци и сега ще възстановяват. до 10 години сме история.

159

мишо бирочето

преди 3 години

за догански поток дето изнася питейна водица за туркия нема ли да пита тикворестия.... бетер сме от колония.

158

ОСТАВКА МУТРО

преди 3 години

ДА ИЗМЕТЕМ КРАДЛИВАТА И НЕКАДЪРНА ПАСМИНА ГЕРБ

157

Черен влак

преди 3 години

240 суриката и един каскет.

156

Щирлиц

преди 3 години

Досега значи са се скатавали,както в казармата старите кучета?Е,време е за у-у-ударен труд,другари министЪри и министЪрки,че служба не остана.Дизелът червен е композиран и загрява!

155

Убеден съм!

преди 3 години

Явно много е работил Бойко.То и аз цял живот съм работил,ноНЯМАМ килограми злато у дома.Никога не съм имал в ръката си банкнота от 500 евро.Бойко има цели пачки с по 500евро???Как става това?Цял народ протестира срещу Бойко,а той се крие.Пазят го от народната ОМРАЗА!!!

154

Скептик

преди 3 години

Има един историк - Константин Константинов мисля че се казва. Има филм за някогашни пълноводни реки през днешните дерета на Добруджа. Според него изсичането на горите в Балкана постепенно ще обезводни цялото Черноморие като процесът на пресушаване на язовирите е напреднал много. Тук не става дума за милиони, нито даже за стотици милиони, които нямаме и пак ще теглим дълг и да се реши првоблема. Става дума за необратим процеспри сегашната сеч.

153

Джедай Мастър

преди 3 години

Тоя само работи, направо го съжалявам горкия.

152

БАНко

преди 3 години

ТИКВО , И ЛУКАШЕНКО ЩЕ ПИШЕ КАТО ТВОЯ ПАР."ЦАЛ КОНСТРИТУЦИЯ !!!

151

Дядо Ковида

преди 3 години

Вееееесела Ковидааа! Коу коу коу

150

Анонимен

преди 3 години

Баси тоз кат Сталин ваа,само нарежда.Оня колко милкиона е затрил и тоя са опитва да ни затрие.

149

Анонимен

преди 3 години

Тиквата към министрите , отивайте да копаете бунар вода да има , разбрахте ли ***

148

Иван

преди 3 години

Баф мааму,да не си хотелиер,хазяин и ресторантьор по Южното Черноморие в този момент,четейки тази новина.Хем се молиш коронавируса да си отива,сега и за вода ще се молиш за следващото лято да има.

147

Анонимен

преди 3 години

НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ .....БОЙКО ***

146

Анонимен

преди 3 години

На некадърниците от ГЕРБ не им остава нищо друго освен да започнат ежедневни молебени за дъжд и сняг. Да викат патриарха, мюфтията и равина и незабавно да почват работа!Древните шумери преди повече от 6 хилядолетия направили поливно земеделие, а у нас Жоро Тръбата ликвидира напоителните системи от соца, а други приятели на Тиkвата изпразниха язовирите за да правят кинти от ток.ГЕРБ е на път да направи България в страшна от сахарската пустиня!Тотални некадърници!

145

ВиК

преди 3 години

Да въпроса с банята е решен --баня няма да има! Казах!!!