17

Арабела

преди 3 години

Аз отслабнах 5-6 килограма от началото на пандемията, точно защото почнах да се движа доста повече и да се храня по-здраволсловно и да пия по-рядко алкохол. За това допринесе и фактът, че не съм стъпвала в ресторант или кафене от март. И нямам никакво намерение да се връщам към "нормалността", що се отнася до заведенията, защото в действителност никога не съм била удовлетворена от качеството на храната и обслужването в българските ресторанти, за да поемам и риск от заразяване.

16

Анонимен

преди 3 години

Най-смешни са ми онези с пътеките. Отвън стадион с писта слънце, нашият се затворил да тича на пътеката. А онези ***, дето ходят с кола до фитнеса, направо чупят тъпомеро. И ти се кокошини, вика "аз спортувам, батенце". Какво спортуваш бе? Сврял си се като някой плъхх и чупиш стойки.

15

Анонимен

преди 3 години

Навънка винаги е било по яко да спортуваш,бягане,набиране на лост и кофички ти правят тялото много по качествено от фитнеЦа...

14

Анонимен

преди 3 години

Извадих дъмбрлите от килера. Два по деветнайсет кила. Ще свършат работа. Малко лостове, малко ластици. И всяка сряда и събота вечер във кварталното фитнесче - собственика ми е познат и ми е извадил ключ, имаме си график, плащаме си. Ботокса да го продухва.Всеки си намира начин. Но няма как с една разходка да компенсираш тренировка в зала, ако ще и да се сцепиш отзаде.

13

А

преди 3 години

А може ли с ръце в джобовете и да играем тенис.

12

Анонимен

преди 3 години

Да му мислят софиянци - мръсен въздух, а падне ли снегът, ще им отнеме цяла зима да почистят улици и тротоари. Ако можех, само на село щях да си стоя зимата.

11

Анонимен

преди 3 години

И аз реших да се поразходя,ама заради вируса улиците бяха заринати с трупове и чували няма!

10

Анонимен

преди 3 години

Какви разходки ви подгониха, половината ми познати и приятели дори до магазина и кварталното кафене си ходят с колите. Факт е че масата народ е затлъстял и по-скоро ще пукне от мързел, отколкото от корона вирус. Жална им майка завалиите.

9

Пържола маниак

преди 3 години

Може, а и ако внесеш 2-3 кубика дърва и тон въглища.........те ти фитнес!

8

Анонимен

преди 3 години

В ковидотделенията недостигат хора. Хората с излишък на енергия да запретват ръкави и да помагат да се измъкнем от кризата.

7

Валери Симеонов

преди 3 години

Какви разходки ? В панелките заключени в отделни стаи. Всички с маски. Никакъв контакт един с друг. Особено 'ОПАСНИ " са децата. За тях подходящо е мазето . На гладно ,а и не се чува. Да пищят ,да викат ...Не ги понасям защото съм ***!!!

6

Анонимен

преди 3 години

МИ МЕНЕ МЕ МЪРЗИ ДА ХОДЯЯЯ

5

Чичо,

преди 3 години

Най - добре е да се гръмнеш!

4

Анонимен

преди 3 години

Буахаха. Фитнесът не е спорт, а козметична дейност за стойкаджии и стойкаджийки с ниско самочувствие и сериозни комплекси. Къде го бутате пред ходенето, смешниции

3

Чичо

преди 3 години

Не е добра идея това - ще се струпат много хора там и то пак ще е кофти. Най-добре щеше да е Борисов да въведе пълен локдаун, с КПП-та. И така да изкараме минимум 2 месеца. След това щеше да е доста по-търпимо положението.

2

Анонимен

преди 3 години

Една разходка може да бъде ползвана за успокоение, за сливане с природата, за подобряване на настроението, за излизане заедно със семейството или с любимия човек. Но, да се твърди, че една разходка е кардио-тренировка е нелепо. Така лъжете себе си и хората. Ускореното ходене или бягането е кардио-тренировка. Необходимо е сърдечния ритъм да бъде повишен минимум 40% над нормалния да за има полза за сърдечно-съдовата система и сърцето.

1

Анонимен

преди 3 години

Винкела валери симеонов нали иска и парковете да затваря?