4

Анонимен

преди 3 години

Жълтият кантарион има много ползи, но не е за всеки ден. Намалява мисловната скорост. Противопоказан е и при продължителен престой на слънце.

3

Анонимен

преди 3 години

За добър сън привечер, като последно се консумира лека белтъчна храна, например кисело мляко, извара.Много е важно да се отпусне долната част на гръбначния стълб. Правят се статични упражнения за разтягане първо напред 5-6 минути, после обратно - възможни са различни пози. Но трябва и двете, напред едновременно отпуска прешлените и активизира нервната система, после, вече с отпуснати прешлени, назад - действа заспиващо.

2

българин

преди 3 години

Пийте чай от жълт кантарион!Жълт кантарион е билка, която лекува депресивни състояния, включително такива, свързани със безсъние.ВНИМАНИЕ!!! Говорил съм със психиатри. И на упътването на пакета жълт кантарион си пише, да не се пие в комбинация с антидепресанти! Защото ефектът може да е непредвидим.Билките не се дозират (в милиграми) като лекарствата, затова са проблем.Но, жълтият кантарион има антидепресантни свойства.Иначе чай от маточина действа приспивно.

1

Insomnia

преди 3 години

Ако изпиете четири чая преди лягане, ще трябва да спите с катетър или памперс.