24

Щирлиц

преди 3 години

Присмял се хърбел на щърбел.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Koй, по дяволите, е Меси?

22

Велик е дон Диего

преди 3 години

До АнонименДиего не вкара гол с ръка на финал...за Ваше сведение, а срещу Англия преди това, която заради Фолклендските острови започна война срещу Родината му и изби стотици аржентински войници и цивилни граждани. При това положение като играеш срещу националния си враг какво спортсменство очакваш?Освен това в този мач той вкара още един гол като пое топката от вратаря и излъга целият английски прехвален отбор.

21

Геният Диего

преди 3 години

Марадона е прав за Йоан Павел , полякът, заради който умря Сергей Антонов, а България бе разпъната на кръст от мракобесните сили в света, които днес се радват на *** на хората от биологичния ковид за да намалеят възрастните и болните хора в света.. Само че сега ги наричаме "дълбоката държава".

20

БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ --ГУНДИ---НЕНАДМИНАТ ДОРИ И ОТ-МАРАДОНА ПРИЗНАТ ДОРИ И ОТ--АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА ПОДАРИЛА МУ--АЛФА-РОМЕО--БЪДЕЩИЯ МУ КОФЧЕГ ЗАЕДНО С НЕНАДМИНАТИЯ--КОТКОВ СЕГАШНИТЕ ФУТБОЛИСТИ СА НЕНАДМИНАТИ ПО--НЕКАДЪРНОСТ

19

Анонимен

преди 3 години

Най-великите по спортове:Футбол - МесиБаскетбол - ДжорданТенис - ФедерерБокс - АлиПлуване - ФелпсЛека атлетика - БолтФормула 1 - ШумахерГолф - УудсДругите не ги следя толкова..

18

До 20

преди 3 години

Али би прегазил всеки един бивш или настоящ боксьор от тежката категория. Явно не си гледал достатъчно негови мачове и затова така пишеш.

17

Анонимен

преди 3 години

"Но разликата във футбола от 1988г. и днес е незначителна - основно в дисциплината на тактиката. Нещо повече - на Марадона днес би му било много по-лесно, имайки впредвид балтиите....."ЕЕЕЕ нищо общо е! Футболът от 80-те е спрял бе - то е като на забавен каданс - абсурден е. Гледай сега мач от 80-те и го сравни с някои от последнага година, този от 80-те ще ти се стори като на забавен каданс и муден та муден.Но за балтиите съм съгласен и за непряките в наказателното вместо дуспи да не говорим!

16

Анонимен

преди 3 години

Вкарването на гол с ръка на финал е абсурдна постъпка! Дори да е било импулсивен акт, ТО Е ТРЯБВАЛО ДА СИ ПРИЗНАЕ веднага след това и да отменат гола....КОЙ от вас ще даде пример като положителен пример на дедето си тази постъпка?????Иначе дон Диего е машина...да най-добрия Е! Но постъпката му с гола е *** и неправилна и издава тъмната му старна....разбира се всички я имаме. Чудя се защо всички се фиксират върху нея, а не върху брилянтната му игра!

15

Анонимен

преди 3 години

"Какъв човек трябва да си, че да кажеш " Бог явно е искал да вкарам с ръка"???"Прав?

14

юбералес

преди 3 години

До АнонименИма голяма разлика във фътбола на Пеле от 1958г. и на Марадона от 1988г. Но разликата във футбола от 1988г. и днес е незначителна - основно в дисциплината на тактиката. Нещо повече - на Марадона днес би му било много по-лесно, имайки впредвид балтиите които защитниците раздаваха през 80-те. Меси, Роналдо и Неймар нямаше да ги има, ако важаха правилата за картоните от 80-те. На кого от тримата му е счупен крака от балтия? За бокса си прав. Разликата от 70-те до днес е огромна.

13

Българин

преди 3 години

Може ли да бъде кумир един безчестен човек? Цял свят видя, че вкарва гол с ръка. Защо не си призна?

12

Qwerty

преди 3 години

Наркомани под път и над път, но Диего е само един. Сам да направи страната си шампион не се е случвало преди него и няма да се случи никога след него. Ако сегашните гелове и татуировчици нямаха лични мениджъри да са същите шмъркачи.

11

Анонимен

преди 3 години

Марадона мразеше лицемерието и затова не дойде на бенефиса на Стоичков.

10

Въй Въй Въй

преди 3 години

Ха ха. Хак да му е на папата а Диего от горе още какво ли няма да го нарече. Папата като ритне букета или като гушне менчето ще е дърт а Мрадона ще е на средна възраст и ще лашка ангелчета на воля и тези планини от кока

9

Анонимен

преди 3 години

Няма значение какво мислите и пиешете тук вие и всички останали по-света. Най-обичания и най-харизматичен въпреки големите му пороци е Марадона. Любовта никога не лъже а футболнито мнение е винаги субективно ! Един е Дон Диего и може би ЕДИНСТВЕНЕН и след 500 години !

8

Анонимен

преди 3 години

Всичките папи, особено онези от рода Медичи са не само лицемери, но и най-долни търгаши, използвачи, развратници, съзаклятници и убийци.

7

Изидор Леви

преди 3 години

Че толкова статии за Трифон Иванов -Туньо, който през 2016 година умре, не писахте! Стига веч с тоя Диего шмърк***лото. Да му кръстим улица направо.

6

Пян Гъ

преди 3 години

Ся, че Марадона няма равен на себе си в дрибъла и погледа в/у играта, няма - факт. Движенията и финтовете му не са майсторски, а магически. Най-атрактивният!!! От друга страна, зависи по кой критерий се прави класация - отборен играч, реализатор, плеймейкър и т.н. И тогава нареждането е различно. Просто категорията "най-добър" е много обхватна.

5

Анонимен

преди 3 години

Bg bokluci zavislivi mr6i 6pingi