7

Анонимен

преди 3 години

Запалвам се по беизбола .Фъргам и чук .

6

Анонимен

преди 3 години

Сложиш ли веднъж анцуга - край! Еднакво зле е и за мъж и за жена. Оправдавам да се носи удома, но в БГ повечето го имат за универсално облекло, зима и лете, за повод и без повод, за дома и за МОЛ-а. Колкото и да е скъп и модерен винаги е визитка за лош вкус. Ако ще спортувате ок, но иначе за какво ви е - особенно на дамите?! По-добре, клин, дънк, панталон с туника или блуза, но не и анцуг!

5

Lina

преди 3 години

Годината на пижамата и анцуга. Дано следващата не е като тази, че вървят към пижамен живот нещата...

4

Анонимен

преди 3 години

Има нещо такова. Аз от края на Февруари досега съм си само home office. И не ясно докога. Вече не си купувам дънки а анцузи :)

3

Анонимен

преди 3 години

Жените спряха да се бръснат/скубят. То и мъжете де.

2

ЦИНИК

преди 3 години

По време на пандемия и изолация ората почнаа да пият повече ракия и дъ си побийват по често жените.За модътъ ко дъ каа.У наше селу никой не му пука за нищо.Секи оди кък си иска,никой не носи ни маски ни каски.Кръчмата е пълна нъ макс.

1

Разбирач

преди 3 години

Жената винаги е красива, независимо от дрехите. Много хора дори биха казали, че е по-красива и без тях. Няма нищо по красиво от една жена, а модата просто е бизнес за пари като всеки друг. Жените се обличат добре заради другите жени, на мъжете не им пука как е облечена жената, защото те така или иначе гледат цялостно на жената и на никой не му пука за дрехите