6

Анонимен

преди 3 години

Правилно напускат.Ще горите маски, пък ще чакате да си рискуват живота за Вас.На какво основание.Това са пенсионери.Ако искат ще работят.

5

Анонимен

преди 3 години

Съвсем правилно решение.Щом са възрастни, да си стоят у дома.Този народ трябва да разбере,че здравето е богатство.Старите жени не ги пращат войници.Защо не ги организират да работят в отделенията без covid.

4

До 1

преди 3 години

Тази професия...Ами така е.Наистина в тази професия може да се доказваш по всякакъв начин.И съвсем не е задължително да си рискуваш живота.На фронта не са издигали палатки за лекарите да стоят на първа линия.Лекували са болните в тила. Сега в тила на болниците вилнее бандата на Фигуранта.Палят маски, разхвърлят нечистотии в центъра на града.

3

До 1

преди 3 години

,,Да лекуват до последно,,?Т.е. още две - три седмици.Има разлика между пандемия и война.При пандемията не можеш да задържиш тилът да помага.Старибаби ще стоят задушени в скафандри и ще се борят за глътка въздух, заедно с болните, а здрави и силни младежи ще се търкалят пияни по лиците и ще саботират.Ще се държат цинично и ще разнасят зарази.Ще горят маскиВ ковидотделенията маската е най- ценното.Омерзение.

2

Анонимен

преди 3 години

И какъв е проблемът, ако има болница, в която да се лекуват болни, които нямат covid?

1

Христов

преди 3 години

Наистина ли напускат? Тази професия не е за всеки. Това е призвание. Нямаме нужда от чиновници.Да си ходят.Има прекрасни лекари, които лекуват до последно.Респект!!! Дано военните, когато са избирали професията си да не са очаквали, че само ще си играят на война и ако стане истина да избягат ха-ха.