102

аноним

преди 3 години

ДО НОМЕР 95ТЕЗИ ПЛЮЕНЕ СРЕЩУ КИМ СА ДЕЛО НА ЦРУЗАПОЧНА СЕ ПОДГОТОВКАТА ЗА НАПРЕЖЕНИЕ В СВЕТАЦРУ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОСТКОЛКОТО ПО ВЕЧЕ НАПРЕЖЕНИЕ В СВЕТА -ТОЛКОВА ПО ГОЛЕМИ ДВОРЦИ ЗА ХОРАТА КОИТО ИЗБРАХА БАЙДАН

101

Анонимен

преди 3 години

Абе тия нашите медии до скоро тръбяха че е умрял, сега това. Как да им вярва човек?

100

Анонимен

преди 3 години

Добре че ми казаха, че да знам истината. Нашите мерки били рационални и правилни.

99

Анонимен

преди 3 години

Вирос немааа!

98

Анонимен

преди 3 години

Браво на това момче най-големият политик нека складира и увличава броя на тежките междуконтинентални ракети носители на ядренно оржие,и един ден да нанесе удари срещу гнездото на звяра банкеро-глобалист сащ и марионетнят му придатък наречен евросъюз.

97

Аристотелович

преди 3 години

ярост и екзекуции--добро име за филмова екшън поредица

96

Пижо

преди 3 години

Месеци наред четях как бил умрял... според южнокорейски и американски "добре осведомени" личности. Сега пък не бил умрял, бил жив и здрав, ама режел глави наред.

95

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ами как няма даим повреди мозъците на Южно корейците като три пъти във годината правят гей паради по примера на ЕС и САЩ и практикуват джендър идеологията на свойте господари от отвъд океана .

94

Анонимен

преди 3 години

Повярвахме , че е така щом от - Южна Корея са казали

93

Анонимен

преди 3 години

Родните комунофашисти обичат да въздишат по батюшки със здрави десници, но осъзнават ли, че би трябвало те първи да намажат въжето...

92

Така е ..

преди 3 години

СК и ЮК,източна и западна Германия ,северен и южен Виетнам , христоматийни примери кой обществен строй е по добър.Още Ленин на времето е прозрял че комунизма трябва да победи в целия свят , за да няма с кого да се сравняват и да им лъсне голия зад.ник.Капитализма е лошо нещо , но никой не е измислил нещо по добро.Скандинавските страни опитват нещо като капиталистически социализъм но от него доста фирми избягаха заради прогресивни данъци ,стигащи да 70 %.Избягаха и АББА от Швеция.

91

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни фейкове ! То явно ковида е повредил мозъците на тия от Южна Корея та им идват такива видения. Така и за нас пишеха западните медии през социализма, че сме ядели деца

90

Ти да видиш..

преди 3 години

Няма па хубава място за живот от СК.

89

даа

преди 3 години

да така е Кимито вече ми изглежда като някакъв почти невинен лош човек който в крайна сметка прави добро на народът си като го изолирва от западният свят изолирва ги от наркотиците пороците и пагубното влияние на "демокрацията" изолирва ги от задлъжнялостта

88

дада

преди 3 години

както е тръгнало Ким ше ви изглежда като по-малкото зло в светъ , ама откъде акъл да проумеете че той е безобиден на фона на световните демократични злодеи ...осъзнайте се !!! демокрацията свободите и правата на човеците вече са мит, именно тук при нас в демократичният свят - няма ги !!! НЯМА!!! тръгнаха си !

87

Адам Смит

преди 3 години

До АнонименДемократичната "държавица" е Южна Корея. Сравнението е красноречиво.

86

Анонимен

преди 3 години

Добре, че нямат нефт. Иначе вече щяха да са демократична държавица.

85

Анонимен

преди 3 години

Кимчо няма нужда да си маже филии, просто да си ги натърка на мутрата.

84

ким чен ун

преди 3 години

До РОЗА Диктатори ,ама народни диктатори .Де да имаше и във България един такъв диктатор да измете от властта всички либерали и глобалисти като ги избие до крак .Който под формата на демокрация ограбват своите народи предават националните интереси на чужди и вражески нам държави и насаждат деградирали атлантически ценности ,целящи унищожаването на нашият народ духовно и материално .ето такъв диктатор ни трябва и на нас да се справи със капиталистите по най жестокият начин.

83

ким чен ун

преди 3 години

Е щом го пише Южнокорейското разузнаване ,това си е сто процентова лъжа .За разлика от тях аз гледам държавната телевизия на Северна Корея и виждам че всичко си е наред при тях .Заводите ,фабриките във земеделието здравеопазването образованието всичко работи на пълни обороти .И всичко което е написано тук е пълна порнография на вражеските медии на които целта е да дестабилизират режима на Ким Чен Ун .Аз лично на тези проидохи не им вярвам .