10

Дрон

преди 3 години

Да изпие чайчето и ще се успокои

9

Анонимен

преди 3 години

Преди 7 години той бе заловен с още двама мъжетогава бе образувано дело за наркотици и боеприпаси.

8

Анонимен

преди 3 години

Жалки действия на полицията.Само в България залавянето на човек с няколко грама наркотик и обявяването му за крупен дилър и възхваляването на полицията заради трудът и саможертвата в условия на неимоверна опасност. Новините гърмят оле чудо.Паради,ордени,знамена.Ушевите хванали някакъв *** с малко трева или амфети.Е тва ли е престъплението?В София всеки ден има кражби,по провинцията всяка нощ хората се барикадират в къщите си и дали ще дочакат утрото - не знаят.Какво правят ушевите?Къде са?

7

дада

преди 3 години

пудра захар с примеси къф кокаин , полицията в гоцето работиии не спи , а Банско ше отваря ли таа зима

6

БайХ

преди 3 години

...толкова ли е поевтинял кокаина в БГ или това е било бяло вещество на бучки с ниска концентрация на кокаин и висока концентрация на всичко останало...

5

Анонимен

преди 3 години

Е в БГ е така.Примерно за цигарите без бандерол пускат полицията да хваща дребните мишки по пазари и други места,дето ги продават за парче хляб.Никой не търси тира с който са внесени,нито кой ги е поръчал,защото там се знае и се плаща.МАФИЯ!!!!Същото е и с дрогата и с другите акцизни и забранени стоки.

4

Анонимен

преди 3 години

"Проведената полицейска акция в града установила, че на 25.11.2020 г. обвиняемият разпространил кокаин за сумата от 50 лева."Пабло Ескобар пасти да яде. На това му се казва голям удар срещу наркоразпространението.

3

Анонимен

преди 3 години

"Задържаха 45-годишен наркопласьор от Гоце Делчев"Браво, разбихте наркоразпространнието в Гоце Делчев. Със сигуреност е единственият дилър в целия град, работил е сам и е получавал стоката търкайки вълшебната лампа на Аладин. Добре свършена работа, нека всички дружно да ръкопляскаме на МВР че са убили муха с гранатомет.

2

Д-р Исня

преди 3 години

Пропуснал е вноска!

1

Баце

преди 3 години

Баце е решил да удари конкуренцията.