16

Анонимен

преди 3 години

От заглавието ми като гледат какво правят детските градини как от ваканция във ваканция постоянно си получават заплатките че дори и повече и артистите да правят като детските градини и от ваканция във ваканция, ефектимно присъствие на половина.

15

Анонимен

преди 3 години

Добре на нито една сфера не и е лесно в момента.Следва един въпрос ... тъй като света се развива , би трябвало и хората да се развиват нали така ? Има една дума наречена прекфалификация ... примерно ако си касиер в магазин и искащ да си нещо друго се преквалифицираш нали така ? В случая на въпросните "артисти" ролята им е да се правят на *** . Или в случая не е роля и трябва да ги съжеляваме ?

14

Анонимен

преди 3 години

Този артист ли е?? Щото го гледах в Тотото , не знаех ,че и там играят театър ли , кино ли е ? Като какъв ни го представяте в сайта- като човек с опит , от чиито мъдри думи да се поучим ,или ей тъй да става махленска раздумка ..тук два месеца каканижехте за промяна в Конституцията ,че била належаща , ама не повдигате въпроса за тотална Морална промяна в обществото , щото тя ,ако тръгне цецката къде ще е? а не да му давате трибуна , той я имаше ,без да я заслужил , и си я оцапа ,знае се как !!

13

Предприемач

преди 3 години

На Цецо тотото ще му предложа работа в земеделието. Да заповяда

12

Докторите, сестрите

преди 3 години

Изобщо не ме интересуват артистите. Те са заедно с нас, другите професии, в еднакво положение. Интересуват ме да се справят докторите, сестрите !!! Стига вече

11

Анонимен

преди 3 години

така или иначе хората ги е страх да ходят на театър, даже и да не ги затворят принудително, все тая - пред празна зала играе ли се? Освен това онзи ден почина един наш известен тенор в Стара загора, човекът беше само на 56 и се е заразил на представление на операта.. Опитваме се да живеем нормално, но да се преструваме, че нищо не се случва не е правилно.

10

Анонимен

преди 3 години

Спокойно могат да стримват изявите си, даже може да имат и повече гледания.

9

Анонимен

преди 3 години

Тези хора най-добре да се преориентират професионално също, като хората от туристическия сектор. В крайна сметка трябва да се яде и да се плащат сметки, като не става с актьорство ще се ходи на друг вид работа - такава срамна няма и не виждам никаква драма.

8

работник

преди 3 години

Свършиха парите за водка и бело ...

7

Анонимен

преди 3 години

Крайно страдам за всички артисти с тлъсти хонорари, за които в близкото минало имаше статии как прибират тлъстите пачки. Имат пари, да раздават на бедните и на своите фенове, а не да го играят двулични к*пелдаци, каквити са всъщност.

6

Анонимен

преди 3 години

Артистите трябва да изказват мнения и прогнози за ковида по нова тв и ще бъдат възнаградени .

5

Мацо Писов

преди 3 години

Тоя не се ли беше забил къркан в един стълб на моста Чавдар...? Представителна извадка на артистичното съсловие.

4

Анонимен

преди 3 години

Не ги жалете артистите, щото всички сме наясно как вземат хиляди левове без да отчетат една стотинка пред държавата, нямат право да реват сега!За да получиш, трябва да деше първо!

3

Сметалото

преди 3 години

Цветан Николов ?!?! Това не беше ли Цецо пияндето?

2

Анонимен

преди 3 години

"Второ затваряне", мисирка Красимир.

1

Корнел Нинов

преди 3 години

И се чудите после, що виждате Владо Пенев до Азис всяка вечер по телевизията, а?Що лошия Иво Андонов рекламира лотария... щото по-голям от "хляба" няма.