24

Златко

преди 3 години

Ще се карат ски на Банско и през тази зима!

23

Гост

преди 3 години

Бога ми, каква почивка. Колко неадекватна е тази реакция, почивка по време на пандемия! Супер безотговорно е да се подстрекават всякакви излишни пътувания на този етап.

22

Боряна

преди 3 години

Безопасна ли ще бъде зимната почивка този сезон?Няма да бъде безопасна, защото лятото също ни уверяваха, че всичко е ок и след това септември стана страшно. Но забравих, че ние сме си виновни и затова за да няма виновни никакви курорти!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Хаха ха ква почивка бе? Нали хотелите им ще стават Ковид болници, от там да печелят. Никой с акъла си няма да тръгне тая зима

20

до18

преди 3 години

Ами който иска да поема риска - да ходи. Ще го изкара по един или друг начин - или ще придобие имунитет или ще умре. И в двата случая става безопасен за околните.Ключовият момент тук е че ако се зарази трябва да пази околните, които не искат да рискуват. Това мислене липсва при *** и затова се налагат карантини. Всичките беди идват от т-ъ-п-о-т-и-я-та.

19

Пистааа

преди 3 години

На пистите-да, в кръчмите-не.

18

Анонимен

преди 3 години

Абе Меркел ли е Зеркел ли е, ама по улиците им вечерното време е пустош, а я виж по Витошка и заведенията у нас е пълно, пък после имало много заразени? Еми ние сме си виновни, това е.

17

Зеленоок

преди 3 години

До BebokТи не си ли затворен?

16

Зеленоок

преди 3 години

До 18 АнонименНе немците - Меркел!

15

Зеленоок

преди 3 години

До 11 АнонимеННе мога да повярвам (че сте излезли, пък камо ли на море)! Морето стана ли развъдник? Просто, който го е страх от мечки не ходи в гората!

14

Анонимен

преди 3 години

Абе те немците са решили да затварят всичките си зимни курорти и писти, ама наш *** ще прави голямата печалба, за сметка на тези дето ще се заразят, е няма такава ганьовщина никъде!!

13

Анонимен

преди 3 години

Бай *** и хигиена, и да се спазват мерките просто който отиде ще е голям екстремист и мазо. хист и със сигурност може да се зарази!!!

12

Зеленоок

преди 3 години

До 2 АнонименГолямо мрънкане.... най-много хора се заразяват в градския транспорт и преди с грипа и сега с короната... но това не означава спирането му, а редовно почистване, редовни превози и да няма тъпканица. Децата са най-малко виновни и не вярвам да са най-страшното нещо на света.

11

Анонимен

преди 3 години

Зимните курорти в ЕС със сигурност ще са безопасни. У нас няма как това да се случи, при условие, че масовият "работник" там е с квалификация трети клас втория срок, плоскоземец антиваксър, невярващ във вируса и пеещ как маските запушват усти. От такъв човек, укриващ 90% от доходите си и работещ почти незаконно, няма как да очакваме да ни пази. Разбирайте- камериерки, миячи, сервитьори, бармани. Не слагам всички под общ знаменател, но масовката е такава. Няма как да повярвам на празни приказки.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма да има такава. Кой знае за летния сезон...едва ли и тогава.

9

Анонимен

преди 3 години

Безопасна ли ще бъде зимната почивка този сезон? Абсолютно безопасна руска рулетка с 2 патрона, играта да започва.

8

Анонимен

преди 3 години

Да говориш за зимни ваканции по време на пандемия е меко казано СЛАБОУМНО !!

7

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ ХОТЕЛА НА МОРЕТЕ ДОКАТО ЗАКУСВАХА НАРОДА БЕШЕ ДОСТА И НЕ НОСЕШЕ МАСКИ,, МАЙ САМО АЗ НОСЕХ МАСКА!ТОЧНО КАКТО КОМЕНТАР 4 ПИШЕТЕЗИ ЗИМНИ КУРОРТИ ЩЕ СТАНАТ СУПЕР РАЗВЪДНИЦИ НА КОВИД

6

АнонимеН

преди 3 години

ДА ДА, МНОГО БЕЗОПАСНА ЩЕ Е :DДА ПАДНЕШ КАТО ТАЗИ ОТ СНИМКАТА И ДА СИ СЧУПИШ ШИЙКАТА НА ТАЗОБЕДРЕНАТА СТАВА :D

5

kirov

преди 3 години

Разбирам хората които работят в туристическия бранш, но работа на курорти по време на пандемия (при затворени училища, молове, магазини, събирания само до 15 човека) е необяснимо. Невъзможно е да спрат разпространението на вируса в хотелите (ако има заразение гости).В края на краищата е лично решение - щом не е забранено, който иска може да ходи и пързаля.Само да не се изпързаля или направи това с други.Нашето семейство няма да посещава курорти то пролетта. Лично решение.